Ποια είναι η εκκεντρική art director του GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί;
G-Fashion

Ποια είναι η εκκεντρική art director του GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί;

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ως καλλιτεχνική διευθύντρια του «GNTM», με την επιβλητική της παρουσία και τα καυστικά της σχόλια έχει κάνει τους πάντες να... κρέμονται από την κριτική της, όμως στην προσωπική της ζωή από δαίμονας μεταμορφώνεται σε άγγελο.

Η εκκεντρική art director, που εμφανίστηκε δίπλα στον Βασίλη Ζούλια και στον Περικλή Κονδυλάτο κατά τη διάρκεια ψάχνοντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορούσαν οι υποψήφιες στην πασαρέλα, έχει καταφέρει να τρομοκρατήσει τα κορίτσια που διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου, όσοι όμως τη γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά πως στα δικά της άτομα αποκαλύπτει το αγγελικό της πρόσωπο.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και πιο συχνά στο ριάλιτι μόδας τη Ζενεβιέβ. Η παρουσία της κάθε φορά προκαλεί θύελλα αντιδράσεων τόσο από τις παίκτριες όσο και από τους κριτές. Μπορεί τηλεοπτικά να βλέπουμε μια έντονη προσωπικότητα, όμως στην προσωπική της ζωή η Ζενεβιέβ δείχνει μια... πιο ήρεμη πλευρά. Ο καυστικός λόγος της και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο πάνε περίπατο όταν έχει στο πλευρό της τους αγαπημένους της.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει ο σύζυγος της ο πολύ γνωστός φωτογράφος Βασίλης Καρύδης, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Έτσι, αν και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των μοντέλων, όταν γυρίζει σπίτι είναι ένας άλλος άνθρωπος, μια στοργική σύζυγος και μητέρα.

Η Ζενεβιέβ σπούδασε Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, δούλεψε ως junior fashion editor με τον Νικόλα Γεωργίου, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο με σπουδαίους σχεδιαστές, όπως ο Γιώργος Ελευθεριάδης και η Λουκία, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalks και έχει ταξιδέψει στην κεντρική και στη νότια Αμερική, αναζητώντας την έμπνευση.

Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας με τη δουλειά της να έχει φιλοξενηθεί σε μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών, ενώ από το 2014 μέχρι σήμερα εργάζεται ως art director στο «Work shop» της Βίκυς Καγιά, με την οποία τη δένει και μια βαθιά φιλία.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved