GRENDHA: Τα παπούτσια που θα… απογειώσουν τα βήματά σου!
G-Fashion

GRENDHA: Τα παπούτσια που θα… απογειώσουν τα βήματά σου!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως οι περισσότερες γυναίκες που ασχολούνται ενεργά με τη μόδα, αυτό που τονίζουν ξανά και ξανά είναι πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των παπουτσιών στο τελικό αποτέλεσμα ενός look.

Μπορεί η προσπάθεια που έχεις καταβάλλει στο «πάνω» μέρος να καταστραφεί κυριολεκτικά, επιλέγοντας ένα παπούτσι αταίριαστο ή απλά… εντελώς λάθος. Μην ξεχνάς άλλωστε πως τα πόδια μας, είναι η «βάση» όλου του υπόλοιπου σώματος, όποτε όσο πιο άνετα τα κάνουμε να αισθάνονται, τόσο πιο άνετες και «σίγουρες» θα δείχνουμε και εμείς οι ίδιες. Πόσες φορές δεν έχει τύχει να συναντήσεις μία πραγματικά μοντέρνα και καλοντυμένη γυναίκα, η οποία όμως δυσκολεύεται να ισορροπήσει στα άβολα παπούτσια που επέλεξε;

Για να μην πέσεις και εσύ σε κάποια παρόμοια στυλιστική… παγίδα, χρειάζεται να επιλέγεις πάντα παπούτσια με προτεραιότητα την άνεση και έπειτα το σχέδιο. Ωστόσο, υπάρχουν ζευγάρια όπως αυτά που μπορείς να βρεις στη νέα και πλούσια συλλογή GRENDHA, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να σου παρέχουν συγχρόνως άνεση και κομψότητα, τις δύο απαραίτητες προϋποθέσεις που θα «απογειώσουν» κάθε σου βήμα και εμφάνιση!

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις αυτή τη στιγμή στην μόδα παγκοσμίως, είναι το trend το οποίο ακούει στο όνομα «fashion comfort» και είναι πέρα για πέρα… καλοκαιρινό! Το οποίο σημαίνει πως ήρθε ο καιρός να απαλλαγείς από όλα εκείνα που σε αναγκάζουν να… ξεβολεύεσαι ώστε να νιώθεις όμορφη. Πώς θα γίνει αυτό; Μόνο αν «αγκαλιάσεις» επιτέλους όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις πιο άνετη και όμορφη από ποτέ. Και τα παπούτσια GRENDHA, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία. Αυτός είναι και ο λόγος που απευθύνονται σε μοντέρνες, δυναμικές γυναίκες, απαλλαγμένες από προκαταλήψεις που τις θέλουν να… ζορίζονται για να αποκτήσουν τη «χαμένη» τους αυτοπεποίθηση.

Πρόκειται για ιδιαίτερα πέδιλα και σανδάλια υψηλής ποιότητας, σε γήινες αποχρώσεις του nude, του καφέ, της πούδρας και όχι μόνο, χρώματα που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν ακόμη και με το πιο «δύσκολο» ντύσιμο. Είναι διακοσμημένα με λαμπερές λεπτομέρειες, μοναδικές αγκράφες, ξεχωριστές μεταλλικές πλέξεις και πολύτιμες πέτρες, δημιουργώντας ένα αληθινό «κόσμημα» για τα πόδια μας.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, είναι εκείνα τα οποία θα σου δώσουν την ώθηση και την έμπνευση να «παίξεις» και να πειραματιστείς ακόμη περισσότερο με το προσωπικό σου στυλ, ανακαλύπτοντας ακόμη καλύτερα τον εαυτό σου. Χωρίς να περιορίζεσαι καθόλου από το σχέδιο, να είσαι σίγουρη πως θα γίνουν ο αχώριστος «συνοδοιπόρος» σου τους καλοκαιρινούς μήνες που θα ακολουθήσουν, από τις πρωινές ώρες που αφήνεις το σπίτι για να πας στο γραφείο, μέχρι αργά το βράδυ που συναντάς για δροσιστικά after work drinks τις φίλες σου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα τα λατρέψεις!

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο! Κατέβασε από τις «πάνω» ντουλάπες όλα τα λευκά και φλοράλ φορέματα, τις χαλαρές χρωματιστές παντελόνες, τα τζιν boho σορτσάκια και τα άνετα top. «Φόρα» το πιο πλατύ σου χαμόγελο, τον πιο άνετο εαυτό σου και υποδέξου το φετινό καλοκαίρι γεμάτη αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved