MADVMA 2019: Οι εμφανίσεις που έκαναν τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν (photos)
G-Fashion

MADVMA 2019: Οι εμφανίσεις που έκαναν τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν (photos)

MAD Video Music Awards 2019: Τα φετινά βραβεία του Mad τα είχαν όλα! Για μια ακόμη χρονιά ο μουσικός θεσμός έγινε talk of the town! Συγκίνηση, εκπλήξεις, ευτράπελα, εκκεντρικές εμφανίσεις αλλά και τους μεγάλους νικητές όπως τούς ψήφισαν οι θαυμαστές ...

Εκπλήξεις, ευτράπελα αλλά και λαμπερές και εκκεντρικές εμφανίσεις βρέθηκαν στη βραδιά απονομής των μουσικών βραβείων Mad που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο του Παλαιού Φαλήρου.

Στο stage των φετινών Mad VMA 2019 έκλεψαν τις εντυπώσεις η Ελένη Φουρέιρα με την υπέροχη εμφάνισή της, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στο λαϊκό τραγούδι.

Τι έγινε όμως στο κόκκινο χαλί; Ποιες ήταν οι κυρίες εκείνες που τράβηξαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας; Ποιες ήταν εκείνες που είχαν στιλιστικά λάθη αλλά και «ατυχήματα»;

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις λαμπερές και εκκεντρικές εμφανίσεις των επώνυμων κυριών που βρέθηκαν στην βραδιά των Mad Video Music Awards 2019 στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved