ΣΚΑΪ: Στεφανίδου-Κοσιώνη-Mελέτη: Τελικά ποια το φόρεσε καλύτερα; (photos)
G-Fashion

ΣΚΑΪ: Στεφανίδου-Κοσιώνη-Mελέτη: Τελικά ποια το φόρεσε καλύτερα; (photos)

Χθες το βράδυ συνέβη το… ανεκδιήγητο! Δύο από τις πιο λαμπερές κυρίες εμφανίστηκαν στην ίδια εκδήλωση και πόζαραν για τους ίδιους φωτογραφικούς φακούς με το ίδιο φόρεμα!

Η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου έζησαν τον… εφιάλτη κάθε γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της.

Ένας λόγος παραπάνω όταν πρόκειται για δύο δυνατά χαρτιά του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν οι δύο κυρίες εμφανίζονται στην ίδια εκδήλωση όπου τα φλας… βροντούν και αστράφτουν.

Πάντως, στη χθεσινοβραδινή παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ αφού ξεπέρασαν τα πρώτα λεπτά αμηχανίας και… πανικού μετά τη διαπίστωση ότι φορούν ακριβώς το ίδιο φόρεμα, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Σία Κοσιώνη διαχειρίστηκαν την όλη κατάσταση με αρκετό χιούμορ και χαμόγελα.

Ευτυχώς, η κοινή τους έμπνευση σταμάτησε στην επιλογή του φορέματος μιας και διαφοροποίησαν τις εμφανίσεις τους με άλλα αξεσουάρ.

Η μεν Σία Κοσιώνη επέλεξε πιο σκούρα -γήινου χρώματος- mules και ανάλογο τσαντάκι ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να έχει ομοιομορφία με το nude δερμάτινο φόρεμα του οίκου Simona Corsellini φορώντας γόβες στο ίδιο χρώμα και κρατώντας clatch επίσης στο ίδιο χρώμα.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά "έσκασε" η βόμβα. Το είχε φορέσει και η Ελεονώρα και μάλιστα, πρώτη αφού όπως είδαμε στο story της, είχε βάλει την ημερομηνία "5 Σεπτέμβρη" και το σχόλιο: «Τάτυ, Σία κάτω τα χέρια από το φόρεμα. Εγώ το φόρεσα πρώτη…»

Δείτε φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους στη βραδιά παρουσίασης του ΣΚΑΪ αλλά και το story της Ελεονώρας στην παρακάτω gallery…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved