Άννα Μαρία: Σπάνια δημόσια εμφάνιση, συνοδευόμενη από τον γιο της Νικόλαο! (photos)
G-Fashion

Άννα Μαρία: Σπάνια δημόσια εμφάνιση, συνοδευόμενη από τον γιο της Νικόλαο! (photos)

Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε προσφάτως η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, συνοδευόμενη από τον γιο της Νικόλαο

Μητέρα και γιος βρέθηκαν στα εγκαίνια έκθεσης στον Ελληνικό Κόσμο η οποία είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνη καθώς ανάμεσα στα εκθέματα υπήρχε και κάτι δικό της.

Πρόκειται για μια κίτρινη τουαλέτα της Άννας Μαρίας, που σχεδίασε το 1964 ο «βασιλιάς» της μουσελίνας, μόδιστρος Jean Desses και παραχώρησε το υπουργείο Πολιτισμού για τις ανάγκες της έκθεσης από την γκαρνταρόμπα της στο Τατόι.

Η έκθεση έχει τίτλο "Ελληνική Μόδα, 100 Χρόνια Έμπνευσης & Δημιουργίας" και τα εκθέματα διατρέχουν όλες τις ιστορικές περιόδους, ξεκινώντας από τα χρόνια του 1920 και 1930 με την εμφάνιση των πρώτων οίκων υψηλής ελληνικής ραπτικής στην Αθήνα και καταλήγουν στις μέρες μας, όπου η έμπνευση από την αρχαία ενδυμασία, αλλά και από τις ελληνικές γιορτινές του 18ου και 19ου αιώνα, επηρεάζει τις δημιουργίες διεθνών σχεδιαστών, με πολυτέλεια μπαρόκ ή μινιμαλιστική αισθητική.

Συνολικά παρουσιάζονται 140 ενδύματα από τη συλλογή μόδας του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος «Β. Παπαντωνίου» και ανάμεσά τους είναι και ένα σύνολο της Zeus & Dion από τη φετινή χειμωνιάτικη κολεξιόν της εταιρείας.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην έκθεση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved