Σήλια Kριθαριώτη- Νατάλια Βοντιάνοβα: Η φιλία ετών μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας
G-Fashion

Σήλια Kριθαριώτη- Νατάλια Βοντιάνοβα: Η φιλία ετών μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας

Η Σήλια Κριθαριώτη και η Νατάλια Βοντιάνοβα μετρούν πολλά χρόνια γνωριμίας και συνεργασίας.

Έτσι, κανένας από τους ανθρώπους της μόδας που παραβρέθηκαν στην επίδειξη της Ελληνίδας Designer πριν από δύο χρόνια στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής, δεν παραξενεύτηκε όταν η Βοντιάνοβα άνοιξε το show φορώντας μια αέρινη δημιουργία της Σήλιας.

«Γνωριζόμαστε από το 2003, όταν την είχα καλέσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή ένα show μου στο ξενοδοχείο “Hilton". Τότε εκείνη είχε ήδη το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον Βρετανό αριστοκράτη Τζάστιν Πόρτμαν που ήταν γύρω στα δύο, ενώ εγώ είχα γεννήσει πριν από περίπου έναν χρόνο. Είχαμε πολλά να πούμε και να μοιραστούμε.

Παρά το γεγονός ότι εκείνη την εποχή ζούσε στις μεγάλες της δόξες, ήταν πολύ απλή, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Τζάστιν. Είχαμε τόσο καλή συνεργασία και κάναμε τόσο καλή παρέα που φτάσαμε στο σημείο να ενδώσουμε και στην πρόταση του περιοδικού "Life and style" για ένα εξώφυλλο που τελικά άρεσε πολύ. Ευχαριστημένη από τη μεταξύ μας χημεία και από την επιτυχία της επίδειξης, πρότεινα σε εκείνη και στον σύζυγο της να τους φιλοξενήσουμε στο σκάφος μας. Οι εξορμήσεις μας στα ελληνικά νησιά την ενθουσίασαν.

Περάσαμε υπέροχα πηγαίνοντας από νησί σε νησί και συζητώντας για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε ως εργαζόμενες μαμάδες. Ηταν cool σε τέτοιον βαθμό που αν δεν την ήξερες δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι πρόκειται για ένα top model. Θυμάμαι μάλιστα ότι χρειάστηκε να φύγει νωρίτερα για το εξωτερικό καθώς τη ζήτησαν για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue. Μου έκανε εντύπωση αυτό. Ηταν πρόθυμη να διακόψει τις διακοπές της για μια δουλειά, ενώ όλοι ξέραμε ότι -κυρίως λόγω του γάμου της- είχε λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. Οταν τη ρώτησα σχετικά, μου εξήγησε ότι ανταποκρινόταν πάντα στις προτάσεις προκειμένου να βοηθά οικονομικά τη μητέρα της που τα έφερνε δύσκολα βόλτα», αναφέρει η Σήλια Κριθαριώτη.

Η απάντηση της αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ιστορία που θέλει τη μητέρα της να αποτελεί πηγή μεγάλων δεινών για την ίδια κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.

«Και γι' αυτό είχαμε συζητήσει και μάλιστα εκτενώς», σημειώνει η σχεδιάστρια. «Η Βοντιάνοβα μιλάει χωρίς ενδοιασμούς για τις δυσκολίες του παρελθόντος. Εχει μια αδελφή με νοητικά προβλήματα και η μητέρα της είχε παντρευτεί έναν τύπο που μεθούσε και γινόταν βίαιος. Κάποια στιγμή όμως θεώρησε πως η μητέρα της ήταν κι εκείνη θύμα του πατριού της και της τα συγχώρησε όλα. Στα 9 της η Βοντιάνοβα έπλενε σκάλες. Μπορείς να το φανταστείς;».

Τα χρόνια πέρασαν, ωστόσο η επαφή της Σήλιας με τη Ναταλία ποτέ δεν εξασθένησε. Εξάλλου, οι δυο γυναίκες πάντοτε είχαν ένα κοινό σημείο επαφής, την αγάπη τους για τη μόδα. «Ακόμη και πρόσφατα που βρεθήκαμε στο Παρίσι, ως σύντροφος του Αρνό πια, ενός από τους πλουσιότερους Γάλλους, δεν έχει αλλάξει. Παραμένει το ίδιο απλή και άνετη. Δεν δυσκολεύτηκα μάλιστα ιδιαίτερα να την πείσω να περπατήσει για μένα ακόμη μία φορά», ανέφερε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved