Η σόλο έξοδος μετά τον χωρισμό και η στυλιστική… σύγχυση! (photos)
G-Fashion

Η σόλο έξοδος μετά τον χωρισμό και η στυλιστική… σύγχυση! (photos)

Πάνε μόλις λίγες ημέρες από τότε που έγινε γνωστό ότι η όμορφη ηθοποιός έδωσε τέλος στον γάμο της ο οποίος ομολογουμένως κράτησε πολύ λίγο και συγκεκριμένα μόλις τέσσερα χρόνια.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στα τέλη του 2015 σε στενό κύκλο, έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από τον περασμένο Νοέμβρη, τώρα όμως ήρθε στο φως της δημοσιότητας το διαζύγιο.

Μπορεί οι λόγοι του χωρισμού να μην έχουν γίνει γνωστοί, οι δυο τους διατηρούν μια άριστη σχέση με την ηθοποιό να έχει μετακομίσει με τους δυο γιους της, Δαναό και Φοίβο σε άλλο σπίτι το οποίο βρίσκεται κοντά σε αυτό που έμεναν πριν όλοι μαζί στην Αγία Παρασκευή.

Εκείνη μάλιστα έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ανατροφή των δύο αγοριών της. Προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδό της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Ήταν εντελώς μόνη και εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν η… σύγχυση που είχε σε στυλιστικό επίπεδο.

Με ατημέλητα μαλλιά και ίχνος μακιγιάζ, η όμορφη –κατά τα άλλα- ηθοποιός έκανε τη βόλτα της στο εμπορικό κέντρο και έδειχνε αρκετά σκεπτική.

Όσο για τις στυλιστικές της επιλογές, αυτές μάλλον δεν ήταν καθόλου προσεγμένες, αφού παρά το γεγονός ότι κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας της που είχε επιλέξει ήταν αρκετά σικ από μόνο του, σε συνδυασμό έκανε… ζημιά.

Δείτε για ποια ηθοποιό πρόκειται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved