Με αυτές τις online fashion επιλογές θα ετοιμάσεις εύκολα την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα
G-Fashion

Με αυτές τις online fashion επιλογές θα ετοιμάσεις εύκολα την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Plus: Super Διαγωνισμός!!!

Όταν στις αρχές του περασμένου Μαρτίου κατέβαζες από το πατάρι ή τα πάνω ράφια της ντουλάπας σου τα ανοιξιάτικα ρούχα σου, δεν μπορούσες να φανταστείς ότι θα τα… έβαζες πίσω στη θέση τους, όπως ακριβώς τα είχες βρει.

Φέτος την άνοιξη έμεινες εντός και δεν φόρεσες τα spring outfits σου. Από τον χειμώνα, λοιπόν, περνάμε κατευθείαν στο καλοκαίρι και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αυτές τις ημέρες οι περισσότερες από εμάς αφιερώνουμε τον ελεύθερό μας χρόνο στο σπίτι στην προετοιμασία της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

Η επιστροφή στο γραφείο, αλλά και οι καλοκαιρινές εξορμήσεις στην πόλη, έστω και με τους περιορισμούς τους, μας θέλουν stylish. Ακόμη, λοιπόν, και αν δεν έχουμε την άνεση ή την επιθυμία να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας fashion καταστήματα την περίοδο που διανύουμε, τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα από την άνεση του σπιτιού μας. Άλλωστε, τώρα που μείναμε σπίτι, καταφέραμε να γίνουμε experts στο online shopping.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να μπεις ξανά σε fashion mood και να ενημερωθείς για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ρίξε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί. Περιλαμβάνει νέες αφίξεις από το ανανεωμένο e-shop της Toi&moi τις οποίες, μάλιστα, τώρα σου δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν, μέσα από τον νέο μας διαγωνισμό!

Συγκεκριμένα, από τις 7 έως τις 13 Μαΐου, μπες στο Instagram του Queen.gr, follow @queengr και @toimoifashion, κάνε mention δυο φίλες σου στο post του διαγωνισμού και μπορεί να είσαι μία από τις τέσσερις τυχερές που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από την Toi&moi -την οποία και θα εξαργυρώσεις με τον ξεχωριστό κωδικό που θα σου σταλεί (διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού).

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved