Η κρέμα ματιών δεν φροντίζει μόνο την επιδερμίδα αλλά και την ψυχολογία σου
G-Fashion

Η κρέμα ματιών δεν φροντίζει μόνο την επιδερμίδα αλλά και την ψυχολογία σου

Μάθε πόσο σημαντική είναι η περιποίηση των ματιών σου και γιατί πρέπει να επενδύσεις σε αυτή

Η περιποίηση των ματιών είναι ένα θέμα των... άκρων και θα σου εξηγήσω γιατί ξεκινώ αυτό το άρθρο με ένα τόσο “βαρύ” statement. Υπάρχουν βλέπεις γυναίκες που αντιλαμβάνονται πως μία κρέμα ματιών είναι απαραίτητη σε κάθε ηλικία και άλλες που δεν δίνουν σημασία. Είναι εκείνες που θεωρούν πως, περνώντας την ενυδατική τους και από την περιοχή των ματιών, περιποιούνται ικανοποιητικά την επιδερμίδα τους και το θέμα τελειώνει εκεί. Η επιδερμίδα όμως γύρω από τα μάτια είναι τόσο διαφορετική από το υπόλοιπο πρόσωπο...

Είναι πιο λεπτή, έχει διαφορετική δομή και βρίσκεται σε ένα σημείο που κινείται συνεχώς. Είναι το σημείο του προσώπου που μπορεί να “μαρτυρήσει” όλα μας τα μυστικά: Πόσο έχουμε κοιμηθεί (μαύροι κύκλοι), αν λυπηθήκαμε το προηγούμενο βράδυ (πρήξιμο), αν φάγαμε σωστά (σακούλες) αλλά κυρίως, είναι το σημείο που θα προδώσει την ηλικία μας με κάθε χαμόγελο και κάθε έκφραση. Πως γίνεται λοιπόν να μην χρειάζεται ειδική περιποίηση και προϊόντα; Ασφαλώς και χρειάζεται ειδική ρουτίνα περιποίησης όμως αυτή η περιποίηση δεν είναι επιφανειακή (pun intended).

la prairie eye cream

Σύμφωνα με μελέτες που έγιναν στο Πανεπιστήμιου του Harvard, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών θεωρεί πως θα έδειχνε και θα ένιωθε νεότερη αν δεν είχε τόσες ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Μέχρι να το διαβάσω αυτό θεωρούσα πως θα ένιωθα νεότερη αν δεν είχα εκείνες τις λεπτές γραμμές στο μέτωπο. Συνειδητοποίησα όμως πως, με ένα χαμόγελο, γύρω από τα μάτια μου φαίνονταν δεκάδες μικρές γραμμές που, ναι μεν μου θύμιζαν χαμόγελα αλλά χαμόγελα του παρελθόντος. Ήταν ένα reminder του χρόνου που περνά και της επιδερμίδας που χάνει πολύτιμα συστατικά. Σκέφτηκα πόσες γραμμές ακόμη θα είχα αν δεν φορούσα κρέμα ματιών από τα 20 και ναι, από τότε, κάθε φορά που χαμογελώ στον καθρέφτη τα μάτια μου είναι το πρώτο που παρατηρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved