Ο Ιωάννης Αγγελόπουλος μας μίλησε αποκλειστικά για τη νέα, πρωτοποριακή βαφή CBD3D HAIR COLOUR
G-Fashion

Ο Ιωάννης Αγγελόπουλος μας μίλησε αποκλειστικά για τη νέα, πρωτοποριακή βαφή CBD3D HAIR COLOUR

Μάθαμε τα οφέλη της και λύσαμε όλες μας τις απορίες

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που σου μιλήσαμε για το cbd, το hero συστατικό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον κόσμο της ομορφιάς με τα δεκάδες οφέλη του. Πρόκειται για ένα superfood που έχει βρει τη θέση του μέσα στα βασικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών μας αλλά και στη βαφή που χρησιμοποιούν οι κομμωτές μας και συγκεκριμένα στην CBD3D HAIR COLOUR, τη βαφή για την οποία μιλά όλος ο κόσμος τελευταία.

Το μοναδικό χρώμα, η βαθιά περιποίηση της τρίχας και ο σεβασμός προς το δέρμα του τριχωτού είναι μόλις λίγα από τα πλεονεκτήματα που αναφέρουν οι κομμωτές ότι παρέχει όμως εμείς θέλαμε να μάθουμε περισσότερα. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν παρά να στραφούμε προς τον απόλυτο expert, τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, κομμωτή και ιδιοκτήτη της αλυσίδας Angelopoulos Hair Company ο οποίος με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις.

Η εφ᾽όλης της ύλης συνέντευξη που μας έδωσε και θα βρεις παρακάτω, όχι μόνο έλυσε όλες μας τις απορίες αλλά είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού συνειδητοποιήσαμε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει διάλογος και απόλυτη εμπιστοσύνη ανάμεσα στον κομμωτή και την πελάτισσα, κάτι που είναι δεδομένο στα Angelopoulos Hair Company.

Ang1

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της CBD3D HAIR COLOUR;

Η καινοτόμα σύνθεση που συνδυάζει τρία premium υλικά – την Κανναβιδιόλη με αντιφλεγμονώδη δράση για το τριχωτό και τα Argan Oil και κερατίνη- τα οποία αποτελούν τροφή για την τρίχα , ώστε να πετυχαίνουμε την απόλυτη περιποίηση του δέρματος αλλά και της τρίχας κατά την διάρκεια μιας βαφής στο κομμωτήριο.

Γιατί να την επιλέξει μια γυναίκα;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved