Survivor: Εσείς θυμάστε το στέμμα που έφτιαξε ο Κονδυλάτος για την Lady Gaga;
G-Fashion

Survivor: Εσείς θυμάστε το στέμμα που έφτιαξε ο Κονδυλάτος για την Lady Gaga;

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης όμως στο παρελθόν είχε ζήσει μεγάλες στιγμές επαγγελματικά, με πολύ glitter και αστερόσκονη! 

Αιτία η εμφάνιση της Lady Gaga, μιας σταρ διεθνούς βεληνεκούς το 2014 με τιάρα στο κεφάλι που έφερε την υπογραφή του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός που είδαμε πριν από λίγες μέρες να τραγουδάει τον Αμερικανικό ύμνο στην ορκωμοσία Μπάιντεν, είχε εμφανιστεί με την συγκεκριμένη εντυπωσιακή τιάρα, κάνοντας τα φλας να αστράψουν.

«Αυτή είναι μια πολύ ωραία στιγμή της ζωής μου, που μερικές φορές με τρομάζει διότι όλοι θέλουν να μου μιλήσουν για αυτό λες και σταμάτησε ο χρόνος εκεί. Δεν είναι όμως έτσι έχω κάνει τόσα πράγματα έκτοτε. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ακούει αυτό το εντυπωσιακό όνομα και είναι περίεργος, αλλά είναι πολύ απλό στην ουσία.

Της πήγα μια τιάρα στο ξενοδοχείο της, της άρεσε και την φόρεσε and the rest is history. Tην προτελευταία φορά που πήγα Νέα Υόρκη το ξενοδοχείο μου ήταν μεσοτοιχία με το διαμέρισμά της το οποίο έγινε τυχαία. Έλεγα στο Βασίλη Ζούλια, μπορεί στην άλλη μεριά του τοίχου να είναι η τιάρα μου…» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο ίδιος ο Περικλής Κονδυλάτος ο οποίος είναι αξιαγάπητος στον κόσμο της μόδας για τα ιδιαίτερα μεγάλα και εκκεντρικά κοσμήματά του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved