G-Fashion

The Voice τελικός: Εκθαμβωτική η Παπαρίζου μέσα στην κρυστάλλινη ολοκέντητη μάξι τουαλέτα της

Gossip-tv Team

The Voice τελικός: Η αποψινή βραδιά (13/02) του μεγάλου τελικού του φετινού κύκλου του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, είχε πολλές εκπλήξεις. 

Και μία από αυτές ήταν πως η Έλενα Παπαρίζου ήταν πράγματι... χάρμα οφθαλμών, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα με τη μοναδική εμφάνισή της στη βραδιά.

Η όμορφη τραγουδίστρια έλαμψε απόψε με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ο οποίος συνηθίζει να ντύνει μοναδικά γυναικείες παρουσίες σε τέτοιες κορυφαίες τηλεοπτικές βραδιά.

Η Έλενα επέλεξε μια κρυστάλλινη ολοκέντητη μάξι τουαλέτα, διακοσμημένη με 400 χιλιάδες κρύσταλλα, σε δίχτυ και ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ.

Φυσικά, η εμφάνισή της μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε αφού η εν λόγω δημιουργία τόνιζε τα... δυνατά σημεία της σιλουέτα της ενώ και το γενικότερο styling της ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο.

Το styling φέρει την υπογραφή του Άρη Γεωργιάδη, το μακιγιάζ ήταν της Έλσας Πρωτοψάλτη ενώ τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί ο Νάσος Ασημακόπουλος.

Αν και όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στους φιναλίστ της βραδιάς, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν ο μεγάλος νικητής, η Έλενα σίγουρα έκλεψε για λίγο τα φώτα.

Δείτε την στο βίντεο παρακάτω για να το διαπιστώσετε και εσείς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved