Κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι, αντηλιακό! Ο τρόπος που τσεκάρεις αν είσαι οκ για να φύγεις άλλαξε…
G-Fashion

Κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι, αντηλιακό! Ο τρόπος που τσεκάρεις αν είσαι οκ για να φύγεις άλλαξε…

Προσθέτουμε ένα ακόμη, απαραίτητο check στη λίστα που επαναλαμβάνεις στο μυαλό σου πριν να κλείσεις πίσω σου την πόρτα!

Κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι! Ποιος δεν έχει επαναλάβει αυτές τις λέξεις πριν να ξεκινήσει για το γραφείο το πρωί, πριν την απογευματινή βόλτα, πριν φύγει από το σπίτι γενικά; Είναι το γρήγορο check που κάνουμε για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε τα απαραίτητα μαζί μας και το κάνουμε σχεδόν μηχανικά. Μάλιστα, αν με ρωτάς, έχω και μία ιδιαίτερη μελωδία στην οποία «τραγουδώ» αυτές τις λέξεις στον εαυτό μου αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας σήμερα.

Το θέμα είναι ότι αυτή η μηχανική διαδικασία πρέπει να αλλάξει. Πρέπει στην ακολουθία του check των λέξεων να προστεθεί μία ακόμη: Το αντηλιακό! Όχι, δεν ξεκινώ -για ακόμη μία φορά- αυτή την κουβέντα με την αφορμή του καλοκαιριού που πλησιάζει…Το νέο, updated checklist «Κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι, αντηλιακό» δεν αφορά μόνο την καλοκαιρινή περίοδο. Είναι κάτι που πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να θυμάται και να κάνει όλο τον χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι. Σύμφωνοι, δεν εννοώ ότι θα φύγεις από το σπίτι μετά τη δύση του ήλιου και θα φορέσεις αντηλιακό (αν και μερικά είναι τέλεια βάση για το μακιγιάζ) όμως καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Ζούμε στην Ελλάδα, ο υπέροχος ήλιος λούζει την κάθε μας στιγμή και η βλαβερή ακτινοβολία που συνοδεύει αυτό το μαγευτικά ζεστό φως, φτάνει στην επιδερμίδα μας όλο τον χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι και η NIVEA με την best selling σειρά αντηλιακών NIVEA SUN Face είναι εδώ για να σε προστατεύσει χειμώνα-καλοκαίρι!

Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου φτάνει σε εμάς και προκαλεί φθορά στην επιδερμίδα μας ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά. Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό να θυμάσαι το αντηλιακό σου όλες τις ημέρες του χρόνου, ακόμη και αυτές με συννεφιά.

Δεν έχεις άλλωστε δικαιολογία να μην το κάνεις για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Τα αντηλιακά NIVEA SUN UV Face και οι συνθέσεις τους έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που αποτελούν πλέον προϊόντα skincare και –κάποιες φορές- μακιγιάζ. Η γκάμα αποτελείται από 4 προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών επιδερμίδων, καταστάσεων και αναγκών. Είσαι busy επαγγελματίας που πρέπει να βάφεσαι το πρωί και δεν θέλεις να γυαλίζεις; Το NIVEA SUN UV Face Mat Look με SPF 30 ή SPF 50 είναι η ιδανική λύση για εσένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved