Plus Size Fashion: Ώρα να κάνουμε την ισότητα στο μέγεθος πραγματικότητα!
G-Fashion

Plus Size Fashion: Ώρα να κάνουμε την ισότητα στο μέγεθος πραγματικότητα!

Η σημασία του να βρίσκεις όποιο ρούχο θέλεις, όπου και όποτε το χρειάζεσαι

Δευτέρα πρωί και η επιστροφή στο γραφείο έπειτα από έξι μήνες τηλεργασίας, με βρίσκει να στέκομαι μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη μου και να περιεργάζομαι το σώμα μου. Μου απομένουν περίπου 10 λεπτά για να ολοκληρώσω το μακιγιάζ μου και να μπω στο αμάξι για να πάω στην εταιρεία. Για κάποιον λόγο όμως, δεν μπορώ να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω μου.

Πριν από έναν περίπου χρόνο, η «plus size» εμφάνισή μου, πιθανότατα θα είχε κάνει την αυτοπεποίθησή μου να φτάσει στο ναδίρ. Σήμερα όμως, τα παραπανίσια κιλά μου όχι μόνο δε με «σπρώχνουν» μακριά από την αντανάκλασή μου αλλά αντιθέτως, με κάνουν να νιώθω όμορφα με την εικόνα της γυναίκας με το midi φλοράλ, κρουαζέ φόρεμα, η οποία στέκεται μπροστά μου.

Βλέπεις, τους τελευταίους μήνες που έμεινα σπίτι, δεν μπόρεσα να χάσω το περιττό βάρος, ούτε να κάνω πραγματικότητα τον στόχο να ξεκινήσω εντατικά online μαθήματα γυμναστικής. Κατάφερα όμως, να αγαπήσω το σώμα μου, όπως ακριβώς είναι, δηλαδή με τις πληθωρικές καμπύλες και τα σημάδια του. Και κάπως έτσι, μπόρεσα να υιοθετήσω ένα πιο positive state of mind, έναν πιο θετικό τρόπο σκέψης ο οποίος με κάνει σήμερα να νιώθω απόλυτη άνεση με τον εαυτό μου, με το σώμα, με την εμφάνισή μου.

Δεν ξέρω αν αυτή η αλλαγή μέσα μου, οφείλεται στο κίνημα του body positivity ή αν απλώς, τα νέα, στιλάτα outfits που πήρα και ο χρόνος που πέρασα με τον εαυτό μου, με βοήθησαν να καταλάβω πραγματικά τι σημαίνει self love. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζω με σιγουριά είναι πως έχει έρθει επιτέλους η ώρα να σταματήσουμε να βάζουμε το γυναικείο σώμα σε καλούπια και να κολλάμε σε αυτό «ταμπέλες». Κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως σωματότυπου και μεγέθους, πρέπει να είναι σε θέση να μπαίνει σήμερα σε όποιο κατάστημα θέλει και εκεί, να βρίσκει ό,τι επιθυμεί και ό,τι ταιριάζει στο σώμα της.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που είσαι ή θέλεις να γίνεις και εσύ μέρος του κινήματος του body positivity, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τον σωστό τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνεται σήμερα το «plus size» fashion και μερικές πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να πας την έννοια του self love σε άλλο επίπεδο!

#1 Δεν πρέπει να είσαι τέλεια κάθε στιγμή της ζωής σου

Ο «μύθος» της τέλειας γυναίκας έχει αρχίσει να καταρρίπτεται και αυτό είναι ένα από τα πιο θετικά στοιχεία της εποχής που ζούμε! Ναι, η ομορφιά δεν βρίσκεται πλέον στην τελειότητα και αυτό είναι κάτι που όλοι και όλες μας έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε. Ρίξε απλώς μία ματιά στα social media και θα διαπιστώσεις πως σε ό,τι αφορά στο πρότυπο της σύγχρονης γυναίκας, τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν και όλο και περισσότερες εικόνες γυναικών κάθε σωματότυπου και μεγέθους, εμφανίζονται πλέον στα timeline μας. Ξέχνα, λοιπόν, την τέλεια εμφάνιση και επένδυσε στο να φροντίζεις στο εξής περισσότερο το σώμα και το στυλ σου, όπως σε ευχαριστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved