MadWalk 2021: Στα παρασκήνια του λαμπερού σόου! Όσα θέλεις να δεις από τα backstage! (videos+photos)
G-Fashion

MadWalk 2021: Στα παρασκήνια του λαμπερού σόου! Όσα θέλεις να δεις από τα backstage! (videos+photos)

MadWalk 2021: H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής φιλοξενείται απόψε (23/11), στο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. 

Ρεπορτάζ: Διονυσία Ζαπατίνα, Ζήνα Καρκαλά

Μόδα, μουσική και οι αγαπημένοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας της χώρας εμφανίζονται απόψε on stage του Madwalk 2021 στις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις.

Το gossip-tv βρίσκεται από νωρίς στον χώρο και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του fashionable event το οποίο χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο λαμπερό!

Από τους πρώτους που συναντήσαμε να βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος με τον Βασίλη Ζούλια οι οποίοι όπως μας είπαν, πρόκειται να "αναστήσουν" την Έιμι Γουαινχάουζ, την οποία θα ενσαρκώσει έστω και για λίγο το τοπ μόντελ Έστερ Μαστρογιάννη. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην Survivor μίλησε στην κάμερα του gossip-tv και αποκάλυψε ότι τέτοιου είδους events για τους καλλιτέχνες είναι κάτι πολύ όμορφο και δημιουργικό. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο, αποκλειστικά στο gossip-tv.gr...

Το κόκκινο χαλί

Οι πρώτες λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έκαναν την εμφάνισή τους με την Ιλένια Ουίλιαμς να κλέβει τις εντυπώσεις και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να λανσάρει με χάρη και χαμόγελο το νέο λουκ της.

Όπως η ίδια είπε, το ρούχο της είναι του Απόστολου Μητρόπουλου, στην πασαρέλα του οποίου επρόκειτο να περπατήσει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αυτή της Δούκισσας Νομικού η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πριγκιπικό φόρεμα που της πήγαινε πολύ δια χειρός Βασίλη Ζούλια. Η ίδια με πολύ καλή διάθεση αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και μάλιστα τούς έκανε πλάκα, παρακινώντας τους να χαμογελάσουν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους. Δείτε το βίντεο:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Οι λαμπερές παρουσίες δεν σταμάτησαν εδώ αλλά συνέχισαν να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved