«Μπορώ να καλύψω τις ατέλειές μου χωρίς να φοράω μόνο μαύρα ρούχα;»
Trends

«Μπορώ να καλύψω τις ατέλειές μου χωρίς να φοράω μόνο μαύρα ρούχα;»

Χρώματα ή μαυρίλα; Ιδού η απορία!!!  

Καλή βδομάδα αγαπημένη μου!

Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω μια προς μια για την ανταπόκριση που είχατε με το προηγούμενο κείμενό μου! Άγγιξε πολλές από εσάς και τα μηνύματά σας με συγκίνησαν πολύ. Με αφορμή αυτό θέλησα να γράψω κάτι ακόμη κάνοντας μια παρότρυνση: ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Σου κάνω λοιπόν την εξής ερώτηση: "Φοράς μαύρο χρώμα γιατί νιώθεις ασφαλής και θεωρείς πως σε....κόβει λίγο;". Κάπου πρέπει να έχω δίκιο, ε;!

Λοιπόν ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Θα σου κάνω μια εξομολόγηση και θα παραθέσω φωτογραφικό υλικό για να το έχεις σαν "μπούσουλα" και για να δεις το πριν και το μετά!!!

Από το λύκειο μέχρι και πριν τρία χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου με μαύρα ρούχα, μαύρα νύχια, μαύρα ΟΛΑ! Άντε και στο τσακίρ κέφι να φόραγα κανένα λαδί, γκρι, λευκό. Άνοιγες τη ντουλάπα μου και η...ποικιλία σε μαύρα ρούχα ήταν τεράστια! Α, και σκούρα μαλλιά! Μεγάλη επιτυχία..χαχαχα!

Το δε απίστευτο ήταν, και είναι βέβαια, πως σε όλες τις συνεργασίες που έχω κάνει και κάνω, τα χρώματα είναι το Α και το Ω στους συνδυασμούς που προτείνω!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved