5 τροφές που μπαίνουν πιο εύκολα στο ταπεράκι για το γραφείο

5 τροφές που μπαίνουν πιο εύκολα στο ταπεράκι για το γραφείο

Τι να πάρεις για να φας στο γραφείο;


Στην πραγματικότητα με λίγη καλή θέληση μπορείς να μεταφέρεις όλα τα φαγητά μέσα σε τάπερ στη δουλειά, αρκεί να έχεις το κατάλληλο σκεύος ή να στραγγίξεις τα επιπλέον υγρά. Υπάρχουν όμως και κάποια τρόφιμα, ιδανικά για τάπερ τα οποία θα σε κρατήσουν χορτάτη και δεν θα ανησυχείς και για τη μεταφορά τους!

Πρωτεΐνες: Oποιοδήποτε κρέας, ακόμα και μαγειρευτό αν αφαιρέσεις την σάλτσα του, μπορεί να να τοποθετηθεί μέσα σε τάπερ και να αποτελέσει σε συνδυασμό με μία σαλάτα ένα πολύ χορταστικό γεύμα για το γραφείο

tip: Nα θυμάσαι ότι καλό είναι να έχεις κόψει σε μπουκίτσες από το σπίτι το κρέας, για να μην μεταφέρεις μαζί σου και μαχαίρι και να είναι πιο εύκολο να φας στη δουλειά

Υδατάνθρακες: ρύζι, πατάτες, μακαρόνια, κινόα, παξιμάδι, καλαμπόκι και λοιπά είναι οι πρωταγωνιστές του τάπερ, ανα μην τους καταναλώσεις σε μεγάλη ποσότητα γιατί τελικά ενώ θα σε χορτάσουν, θα σε κάνω να νιώσεις μεγαλύτερη υπνηλία.

tip: Προτίμησε προϊόντα ολικής άλεσης και το θετικό είναι πως τα τρόφιμα αυτά την επόμενη μέρα έχουν χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη (οι έρευνες δείχνουν πως όταν παγώνουν αυξάνεται το ανθεκτικό άμυλό τους)

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr