Μπείτε στον αποκλειστικό διαγωνισμό του Queen & κερδίστε 6 Σούπερ μαγιό Jade V Tales
Trends

Μπείτε στον αποκλειστικό διαγωνισμό του Queen & κερδίστε 6 Σούπερ μαγιό Jade V Tales

Η σχεδιάστρια των διάσημων μαγιό Jade V Tales πριν λίγο καιρό μεταφέρθηκε στην Γλυφάδα στο νέο της μαγαζί στην οδό Αρτέμιδος 2, και αυτό σας το αναφέρω γιατιιιιιί άπαξ και είστε μία από τις 6 νικήτριες του παρά κάτω σούπερ διαγωνισμού θα πρέπει μέχρι της 15 Μαΐου να παραλάβετε 1 από τα 6 Σούπερ μαγιό από το κατάστημα της μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα. Αν μένετε εκτός Αθηνών θα φροντίσει να σας το στείλει η ίδια στην διεύθυνση που θα δηλώσετε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας πρώτα από το Queen.gr πρώτα για την αποδοχή του δώρου σας και μετά για να ενημερώσετε για το μέγεθος του κερδισμένου μαγιό.

Εδώ θα δείτε όλα τα σχετικά με τα μαγιό κλπ https://www.instagram.com/jadevtales/ αλλά και πιο κάτω στην photo gallery θα δείτε την ολοκληρωμένη κολλεξιόν της Jade V Tales.

Με αυτά και με αυτά όπως καταλάβατε σας έχω Πασχαλινό δωράκι για 6 τυχερές που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα.

Οι όροι συμμετοχής είναι οι εξής:

1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες-επισκέπτες της σελίδας του διαδικτυακού τόπου www.queen.gr που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι κάτοικοι Ελλάδος. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην ανωτέρω φόρμα συλλογής στοιχείων και θα κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω. Δικαίωμα συμμετοχής έχει το κάθε πρόσωπο μόνο μία φορά και τυχόν πολλαπλές συμμετοχές θα προσμετρούνται ως μία. Με την υποβολή της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.queen.gr.

2. Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

3. Περιγραφή του Διαγωνισμού. H έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας συμμετοχής που θα είναι αναρτημένη στην σελίδα του www.queen.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Τα στοιχεία της φόρμας που θα συμπληρωθεί από τους συμμετέχοντες στην κλήρωση είναι τα ακόλουθα:

  • - Υποχρεωτικά: (α) συμπληρώνονται τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, (β) κλικάρεται (ενεργοποιείται) το checkbox «Δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι άνω των 18 ετών ή ότι βρίσκομαι υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου» και (γ) κλικάρεται (ενεργοποιείται) το checkbox «Έχω διαβάσει, κατανοώ και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του ιστότοπου της εταιρείας».
  • - Προαιρετικά: (α) συμπληρώνονται τα ακόλουθα στοιχεία: αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση/πόλη κατοικίας, φύλλο, ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση και επάγγελμα και (β) κλικάρεται (ενεργοποιείται) το checkbox «Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό/newsletters από τους ιστότοπους που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media Α.Ε.».

Κατόπιν συμπλήρωσης της φόρμας και αποδοχής των παρόντων όρων συμμετοχής, θα εμφανίζεται ένα ευχαριστήριο μήνυμα. Τέλος, ο συμμετέχων θα λαμβάνει επιβεβαιωτικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσε στη φόρμα συμμετοχής και θα καλείται να επιβεβαιώσει την συμμετοχή του ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα περιέχει το μήνυμα. Κατόπιν εκτέλεσης της διαδικασίας αυτής θα καταγράφεται η συμμετοχή του διαγωνιζομένου στην κλήρωση.

4. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι: έξι (6) μαγιό Jade V Tale, αξίας 90 έως 150 Ευρώ, από το κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας επί της οδού Αρτέμιδος αρ. 2, ΤΚ 16674, Τηλ. Επικ. 213 0368288., όπου οι νικήτριες θα επιλέξουν από ένα μαγιό της επιλογής τους, από τα έξι (6) σχέδια του brand (Jade V Tale) που αφορά ο διαγωνισμός, σε όποιο μέγεθος επιθυμούν. Τυχόν νικήτριες που κατοικούν εκτός Αθηνών μπορεί να τους σταλεί το δώρο ταχυδρομικά.

5. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από την Πέμπτη 11/04/2019 και ώρα 10:00π.μ., έως την Τετάρτη 17/04/2019 και ώρα 11:00 π.μ..

6. Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμού: Οι έξι (6) νικήτριες του διαγωνισμού θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση και θα κερδίσουν από ένα (1) μαγιό Jade V Tales, αξίας 90 έως 150 Ευρώ, από το κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας επί της οδού Αρτέμιδος αρ. 2, ΤΚ 16674, Τηλ. Επικ. 213 0368288., όπου οι νικήτριες θα επιλέξουν από ένα μαγιό της επιλογής τους, από τα έξι (6) σχέδια του brand (Jade V Tales) που αφορά ο διαγωνισμός, σε όποιο μέγεθος επιθυμούν. Τυχόν νικήτριες που κατοικούν εκτός Αθηνών μπορεί να τους σταλεί το δώρο ταχυδρομικά.

7. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητών του διαγωνισμού: Οι έξι (6) νικήτριες θα αναδειχθούν έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κληρώσεως παρουσία δικηγόρου. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved