Αποκλειστικό δώρο αξίας 1000 Ευρώ από την Δρ. Ντόλυ Φατσέα & την ΑΒΗ για τις αναγνώστριες του Queen
Trends

Αποκλειστικό δώρο αξίας 1000 Ευρώ από την Δρ. Ντόλυ Φατσέα & την ΑΒΗ για τις αναγνώστριες του Queen

Καλημέρα σε όλες τις φίλες αναγνώστριες του Majenco's point of view & του Queen.gr !!!

Τι σας έχω τι σας έχω !!!

Πριν σας πω για τον αποκλειστικό διαγωνισμό που εξασφάλισα για τις αναγνώστριες μου θέλω να σας πω ότι ποτέ στην ζωή μου δεν συστήνω γιατρούς για ανθρώπους, ( εκτός των γάτων μου τον Γιάννη Πολυζώη που έχει σώσει 3 φορές την ζωή τους).

Γενικά μου πήρε καιρό να πεισθώ για τα διάφορα που κάνουν οι γυναίκες στα πρόσωπα τους έβλεπα πολλές γνωστές και άγνωστες παραμορφωμένες με τα φρύδια το ένα να κοιτάει στον ουρανό και το άλλο στο πάτωμα, χείλια υπερβολικά φουσκωμένα, μελανιασμένα πρόσωπα με σημάδια κίτρινα, πράσινα, μωβ, και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Μέχρι που πριν μερικά χρόνια διάφορες καλές μου φίλες Νότιες κυρίως, πηγαίνανε όλες στην Ντόλυ, και αν και δεν είχα την επίγνωση τι και πως μια μέρα χρειάστηκε μια πολύ καλή μου φίλη να βάλει νήματα και ήθελε να την πάω εγώ. Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα και αυτό ήταν το πρώτο που είχα δει. Μέσα σε 10 λεπτά χωρίς καθόλου κιχ πόνου την είχε κάνει να είναι πιο νέα πιο φρέσκια πιο ότι καλό και θετικό μπορεί κανείς να φανταστεί. Και έτσι άρχισα να παρακολουθώ τα διάφορα που κάναν χωρίς κανέναν πόνο και τις έβλεπα όλες θεές την μια πιο σούπερ από την άλλη.

Το μόνο που είχα κάνει στην ζωή μου ήταν λέιζερ σε όλο το σώμα και ο πόνος ήταν ότι χειρότερο δεν υπάρχει περιγραφή και γι’ αυτό δεν ψηνόμουν ποτέ και για κανέναν λόγο να κάνω τίποτα. Έλα όμως που είναι αληθινό το ρητό και το τραγούδι, που λέει ποτέ μην λες ποτέ.. και κάπως έτσι πριν καιρό μετά από υπερβολική κούραση και never ending insomnia με ένα μέτωπο φανερά κουρασμένο με πολλές γραμμώσεις από την αϋπνία, και με πολύ κουβέντα με την φίλη μου την Nτόλυ μου άλλαξε την ιδέα που είχα και πήγα μόνη μου και έκανα το πρώτο μου Botox που για όποιον με γνωρίζει προσωπικά ξέρει πως αυτό είναι Huge thing.. Και έκτοτε πίνω νερό στην υγειά της Ντόλυ και είναι η μόνη γιατρός που συστήνω ανεπιφύλακτα προς πάντες !!! Είχα πάει λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ιατρείο της στο Κολωνάκι ( βρίσκεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή εκεί ), για να πάω με μια φίλη μου που είχε πάθει ζημιά έγκαυμα από τον ήλιο. Άμα βλέπατε το πριν και το μετά μέσα σε λίγο χρόνο δεν θα το πιστεύατε αν και θέλει χρόνο για να γίνει όπως πριν αμέσως με το που έκανε το δικά της άλλαξε έλαμψε. Και με το που το είδα αυτό μου ήρθε η ιδέα για τις αναγνώστριες του μπλογκ μου με τον διαγωνισμό αυτόν. Με το που το είπα στην Dolly αμέσως μου είπε ότι θες και αρχικά μου είχε δώσει ένα ακόμα πιο ακριβό δώρο που ήταν για μεγαλύτερες ηλικίες και πρότεινα να εξασφαλίσω το

Summer face rejuvenation

1 θεραπεία λείανσης ρυτίδων full face(botox)

1 ml υαλουρονικού οξέος

1 μεσοθεραπεία βιταμινων supreme anti-age

Σύνολο πακέτου 1000€

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved