Το ξενοδοχείο της Bvlgari στην Σανγκάη είναι κάτι παραπάνω από μαγικό
Trends

Το ξενοδοχείο της Bvlgari στην Σανγκάη είναι κάτι παραπάνω από μαγικό

Το Bvlgari Hotel Shanghai άνοιξε τις πύλες του πριν από περίπου ένα χρόνο αποσκοπώντας στην προτίμηση των ταξιδιωτών που αναζητούν ένα luxury city hotel για τη διαμονή τους στην πόλη.

Το ξενοδοχείο Bvlgari στον κολπίσκο Suzhou της Σαγκάης είναι η πιο πρόσφατη επένδυση του οίκου. Το Bvlgari Hotel Shanghai άνοιξε τις πύλες του πριν από περίπου ένα χρόνο, αποσκοπώντας στην προτίμηση των ταξιδιωτών που αναζητούν ένα luxury city hotel για τη διαμονή τους στην πόλη.

Τοποθετημένο στις όχθες του ποταμού Suzhou, το ξενοδοχείο ενώνει μια παγκόσμια αλυσίδα luxury προορισμών,σε Λονδίνο, Μιλάνο, Ντουμπάι, Μπαλί και Πεκίνο. Το Bvlgari Hotel Shanghai βρίσκεται σε ένα ανακαινισμένο κτήριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου που χρονολογείται από το 1916. Υπάρχουν 82 υπέροχα δωμάτια, όλα με αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτικούς κήπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει 6 επιλογές για φαγητό (συμπεριλαμβανομένου του κινέζικου εστιατορίου Haute-cuisine Bao Li Xuan), αίθουσα χορού, εκλεπτυσμένο μπαρ και υπέροχο spa και γυμναστήριο. Το Bvlgari Hotel Shanghai συνδυάζει την ανατολή με τη δύση, το παλιό με το νέο, το παραδοσιακό με το μοντέρνο, την κοσμοπολίτικη προσέγγιση με τον πολιτισμό της πόλης.

Δες το εκπληκτικό ξενοδοχείο στην καρδιά της Σαγκάης...

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved