Κι όμως υπάρχει κοινό σημείο ανάμεσα στις Ελληνίδες παρουσιάστριες και εμείς το βρήκαμε (photos)
Trends

Κι όμως υπάρχει κοινό σημείο ανάμεσα στις Ελληνίδες παρουσιάστριες και εμείς το βρήκαμε (photos)

Οι κυρίες των media εχουν κάτι κοινό, όμως παραδόξως τις κάνει να διαφέρουν.

Εκτός του ότι παρουσιάζουν εκπομπές και έχουν θέση στην ελληνική πραγματικότητα, έχουν και κάτι άλλο κοινό: το καρέ κυρίες μου!

Το τόλμησαν, το έκαναν, και κάποιες από αυτές είναι πιστές εδώ και χρόνια σε αυτό. Και ποιο είναι το κοινό τους σημείο; Η αλλαγή στο μάκρος των μαλλιών τους.

Εδώ και μερικές εβδομάδες οι κυριές της ελληνικής τηλεόρασης ακολουθούν πιστά τις συμβουλές των κομμωτών τους, οι οποίοι πήραν το ψαλίδι και άλλαξαν το μήκος των μαλλιών.

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν ανέκαθεν θαυμάστρια του καρέ και φέτος ήταν η τιμητική της.

Κατερίνα Καραβάτου

Από την αρχή της επαγγελματικής της πορείας μέχρι και σήμερα έχει μείνει πιστή σε αυτό, ενώ όσες φορές έκανε αλλαγές ήταν μόνο στην πιο κοντή version του. Μάλιστα, τώρα τα έκοψε ακόμη πιο πολύ με διάθεση ελαφρώς αγορίστικη.

Μπορείς να δεις το κούρεμά της παρουσιάστριας του star στις παρακάτω φωτογραφίες...

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η απόλυτη fan της πλούσιας και μακριάς κόμης… με κάθε τρόπο! Ωστόσο, κι εκείνη τόλμησε να κάνει την ανατροπή και απαρνήθηκε, έστω και για λίγο τα μακριά της μαλλιά.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Open, έκανε ένα μακρύ καρέ, το οποίο της πηγαίνει πολύ ! Φυσικά η Κατερίνα δεν άλλαξε το χρώμα του μαλλιού της και καλά έκανε αφού το ξανθό είναι το... χρώμα της. Σε γρήγορο χρονικό διάστημα, βέβαια, επέστρεψε στο μακρύ μαλλί, αφού είναι η μεγάλη της αγάπη!

Θυμήσου το καρέ της!

H Λάουρα Νάργες επίσης έχει υιοθετήσει εδώ και μερικές ημέρες το συγκεκριμένο στυλ στα μαλλιά της! Η Λάουρα απαρνήθηκε το μακρύ μαλλί της και η ανανέωση αυτή του look της τής πηγαίνει πολύ...

Λάουρα Νάργες

Όχι μόνο το έχει υιοθετήσει αλλά έχει εξελιχθεί σε μεγάλη θαυμάστριά του, καθώς το τελευταίο διάστημα το έχει κάνει θεσμό και όσο πάει το κονταίνει όλοένα και πιο πολύ! Μάλιστα, το πίσω μέρος πια είναι σε αγορέ φάση!

Κι η Ζέτα Μακρυπούλια ακολούθησε την νέα τάση στα μαλλιά.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ηθοποιός τις τελευταίες σεζόν έκοβε, έκοβε, έκοβε μέχρι που το έκανε το βήμα και πλέον είναι κι εκείνη με κοντό καρέ μαλλί.

Η αλήθεια είναι ότι την είχαμε συνηθίσει με πολύ μακριά μαλλιά, αλλά ατελικά πήρε την απόφαση και το έκανε καρέ... Εξάλλου το αποτέλεσμα την κολακεύει και ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα του προσώπου της.

Από τις πρώτες κυρίες και πιο πιστές του συγκεκριμένου hair look είναι η Σιδηρά Κυρία της ενημέρωσης. Εκείνη που αν είσαι καλεσμένος της σε κοιτάζει με το κατάλληλο βλέμμα, σου «κόβει» ωραία-ωραία τον αέρα κι άμα σ’ αρέσει!

Η Έλλη Στάη λοιπόν!

Έλλη Στάη

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια όλα τα χρόνια που την ξέρουμε έχει αυτό το κούρεμα στα μαλλιά, ενώ τις λίγες φορές που έχει πειραματιστεί σε μήκος ήταν ελάχιστη η διαφορά! Μόνο στο πολύ παρελθόν ήταν με look Claire Underwood!

Kι από τη μία κυρία της ενημέρωσης περνώ στην άλλη. Η Σία Κοσιώνη είναι κι εκείνη του καρέ.

Σία Κοσιώνη

Το μακρύτερο καρέ που έχει κάνει είναι μέχρι το ύψος των ώμων, ενώ όλες οι υπόλοιπες φορές είναι σε πιο κοντή εκδοχή στο ύψος των αυτιών της.

Την κολακεύει και το ξέρει!

Mπορεί να μην είναι τηλεπαρουσιάστρια, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται τη φετινή σεζόν μπροστά στις κάμερες, καθώς είναι στην κριτική επιτροπή του talent show «Τhe Final four».

Ελένη Φουρέιρα

Η εκρηκτική performer που με τη μακριά της χαίτη έκανε την Ευρώπη να υποκλιθεί, το τόλμησε και όχι μόνο κουρεύτηκε, αλλά έκανε το πιο κοντό καρέ ever που εντυπωσίασε τους θαυμαστές της.

H Ελένη Φουρέιρα, λοιπόν, αποφάσισε να το κόψει και η αλήθεια είναι ότι όταν την πρωτοείδαμε ένα μικρό σοκ το πάθαμε. Όχι γιατί δεν της πηγαίνει, τουναντίον! Αλλά επειδή σήμα κατατεθέν της ήταν τα μακριά φουντωτά μαλλιά της! Ωστόσο δεν δίστασε κι έκανε το πιο κοντό καρέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved