Ο παντρεμένος τραγουδιστής, το διαζύγιο και οι μελαχρινές κούκλες!
G-Secrets

Ο παντρεμένος τραγουδιστής, το διαζύγιο και οι μελαχρινές κούκλες!

Είναι γοητευτικός, ήταν παντρεμένος, είναι χωρισμένος, και ήταν είναι και θα είναι όπως φαίνεται πολύ... μπερμπάντης!

Ο κύριος στον οποίο αναφερόμαστε είναι τραγουδιστής στο επάγγελμα, πασίγνωστος και έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα τόσο με τις επιτυχίες του όσο και με τα παραστρατήματά του. Από την εποχή που ήταν παντρεμένος και ο γάμος του - για τον κόσμο τουλάχιστον - δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα ο αγαπημένος μας τραγουδιστής δεν είχε μάτια μόνο για τη σύζυγό του αλλά και για άλλες αιθέριες υπάρξεις.

Τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια συχνά πυκνά συζητούσαν για τις παράλληλες σχέσεις που διατηρούσε με επώνυμες και μη κυρίες αδιαφορώντας για τις φήμες που άλλοτε έβγαιναν και άλλοτε όχι. Εντύπωση είχε προκαλέσει σε όλους το γεγονός πως οι κυρίες που βρίσκονταν στο πλευρό του είχαν κοινά χαρακτηριστικά. Ήταν στην πλειοψηφία τους μελαχρινές, ψηλές και πολύ εντυπωσιακές.

Επειδή όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον κάποια στιγμή έφτασε το τέλος στο γάμο του τραγουδιστή και το διαζύγιο δεν άργησε να έρθει. Ως διαζευγμένος, λοιπόν, ο κύριος έχει την πλήρη ελευθερία να χαίρεται και επίσημα την ζωή του και να ερωτοτροπεί χωρίς κρίσεις και κριτές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, αυτή την περίοδο την καρδιά του τραγουδιστή έχει κλέψει μια νεαρή, ανερχόμενη συνάδελφός του από τη Θεσσαλονίκη η οποία φαίνεται πως έχει τα φόντα για να ξεχωρίσει στο χώρο της μουσικής. Όσο για την εμφάνιση της κοπέλας; Ψηλή, μελαχρινή και εντυπωσιακή... δηλαδή ακριβώς στα μέτρα του κυρίου!

Για να δούμε θα μπορέσει αυτή τη φορά η νεαρή τραγουδίστρια να κλέψει για πάντα την καρδιά του η θα συνεχίσει ο τραγουδιστής την ίδια περιπετειώδη ζωή του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved