Άφησε τις πασαρέλες και έπιασε τις προβλέψεις
G-Secrets

Άφησε τις πασαρέλες και έπιασε τις προβλέψεις

Την δεκαετία του '90 ήταν ένα από τα περιζήτητα μοντέλα της εποχής και σήμερα είναι μελλοντολόγος. Από την ηλικία των οχτώ έλεγε στους γονείς της τα χαρτιά ενώ έβλεπε και οράματα.

Η Κατερίνα Βελούδου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πώς άφησε τον λαμπερό κόσμο της μόδας και ασχολήθηκε με την μελλοντολογία.

«Ήταν ένα χάρισμα που είχα από μικρή. Από οκτώ χρόνων έλεγα τα χαρτιά στους γονείς μου, με την απλή τράπουλα, αυτή που παίζουμε μπιρίμπα, έβλεπα οράματα, είχα ανεπτυγμένη την έκτη αίσθηση. Δεν ασχολήθηκα και δεν το σπούδασα στην αρχή, αυτό έγινε τα προηγούμενα χρόνια, όταν πλέον έκανα αναδόμηση του εαυτού μου. Αγαπώ αυτό που κάνω, μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους να βρουν ξανά τη ζωή τους. Κλείνομαι μέρες, ώρες ατελείωτες και διαβάζω. Ταξίδεψα στο Θιβέτ, το όρος Σινά και σε άλλα σημαντικά μέρη, για να καταφέρω να είμαι μια άλλη Κατερίνα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τον αληθινό εαυτό μου. Τα τελευταία δέκα χρόνια έψαξα να βρω την αλήθεια, διάβασα βιβλία και διδάχτηκα ότι, εάν δεν έχουμε την αλήθεια και την αγάπη, δεν καταφέρνουμε τίποτε», δήλωσε στην Espresso της Κυριακής.

Όταν «όργωνε» τις πασαρέλες εξομολογήθηκε αν ταυτόχρονα ασχολούνταν και με την μελλοντολογία.

«Όταν ήμουν μοντέλο, έλεγα πάντα τα χαρτιά σε όλα τα κορίτσια πίσω στα καμαρίνια. Θυμάμαι, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Μιχάλης Ασλάνης με είχε κατσαδιάσει στις επιδείξεις του: "Κούκλα μου, θέλεις να με καταστρέψεις;" μου έλεγε. Πηγαίναμε ταξίδια με τον "Πρωινό καφέ"και κυνηγούσα τη Ρούλα Κορομηλά να της πω τα χαρτιά και εκείνη με έδιωχνε γελώντας. Ατελείωτες βραδιές, με ουρά έξω από το δωμάτιό μου από μοντέλα για να τους κάνω προβλέψεις. Στην αρχή γελούσαν με μένα αλλά, όταν διαπίστωσαν πως ό,τι τους έλεγα σε μικρό χρονικό διάστημα συνέβαινε, τότε κυνηγούσαν εκείνες εμένα. Ξέρεις κάτι; Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τη δουλειά που κάνω πλέον».

Μιλώντας για το ποια είναι τα βασικότερα προβλήματα για τα οποία καταφεύγουν σε εκείνη πολλοί άνθρωποι εξομολογήθηκε ότι βοήθησε ένα άτεκνο ζευγάρι.

«Πλέον είναι το οικονομικό, η δουλειά τους και το μέλλον των παιδιών τους. Έχω πολλές μητέρες και επιχειρηματίες, και μάλιστα πολύ επωνύμους! Έχω βοηθήσει ζευγάρι να κάνει παιδί, ενώ οι γιατροί τους το είχαν αποκλείσει. Προέβλεψα ότι στη γιορτή εκείνης θα κρατούσε ένα παιδάκι στην αγκαλιά της. Ήταν μέσα από υιοθεσία, γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει, αλλά αυτός που το μεγαλώνει! Εγώ λειτουργώ και σαν ψυχολόγος, παρ' ότι δεν μας αναγνωρίζουν. Γι' αυτό μας αποκαλούν παραψυχολόγους».

Όσο για το αν πιστεύει ότι αυτό το χάρισμα που έχει είναι ευχή ή κατάρα είπε: «Εγώ το έχω μετατρέψει σε καλό. Μόνο θετικά μπορώ να το σκέφτομαι. Είμαι μελλοντολόγος, δεν είμαι μέντιουμ, εκείνες ασχολούνται με τη μαύρη μαγεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved