G-Secrets

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει ποια είναι η μεγαλύτερη αποχή που έχει κάνει από το σεξ

Σάββας Μπίτζας

Ο ίδιος αποκαλύπτει και τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Χάρη Ασημακόπουλο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Διπλή Ταρίφα» μίλησε για το φλερτ, το σεξ, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί για πάνελ σε εκπομπές.

O γνωστός ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενος που παίζει στην εν λόγω παράταση, η οποία έχει ξεκινήσει την περιοδεία της σε πόλεις της Ελλάδας, μετα την επιτυχία που σημείωσε στο Θέατρο Αθηνά και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Νιώθω πολύ ωραία, γιατί ήθελα πολλά χρόνια να παίξω σε μια παράσταση που κάνει τον κόσμο να γελάει. Παίζω με φίλους σε ένα οικείο περιβάλλον με φίλους, αφού ο Θωμόπουλος που τη σκηνοθετεί ήταν κι ο σκηνοθέτης της Πολυκατοικίας και τον αγαπώ πολύ. Παίζω με ανθρώπους που θαύμαζα, που δεν ήξερα αλλά χάρηκα που τους γνώρισα».


Μας μίλησε για τον ρόλο του, υποδύεται έναν αστυνομικό, ενώ παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε και στη ζωή του να κάνει αυτό το επάγγελμα, καθώς όπως δήλωσε του αρέσει να «την ψάχνει», ενώ μας είπε ότι το μεγαλύτερο πειραχτήρι του θιάσου είναι ο Σπύρος Πούλης, ο οποίος κάνει…τέρατα.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι έχει αποκτήσει φιλίες μέσα από τον χώρο και αναφέρθηκε με συγκίνηση στη Τζέση Παπουτσή, ενώ δήλωσε ότι ο θάνατός της ήταν κάτι που τον πλήγωσε πολύ, λέγοντας με σοβαρότητα: «Τη φιλία την κάνει ο άνθρωπος, άμα συναντήσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις, γίνεσαι και φίλος».

Ο Χάρης Ασημακόπουλος έχει μια οικογενειακή παιδική ανάμνηση, την οποία θα θυμάται για πάντα και τη μοιράστηκε μαζί μας με πολύ γλυκό τόνο:

«Η παιδική ανάμνηση που θα θυμάμαι πάντα είναι οι καλοκαιρινές διακοπές στη Μεσσηνία, όπου χτίζαμε καλύβες πάνω στην άμμο και καθόμασταν εκεί τρεις μήνες τον χρόνο. Πηγαίναμε κάθε καλοκαίρι και ο πατέρας με τον θείο μου τις έφτιαχναν. Ήμασταν Survivors».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας και κάποια προσωπικά του στοιχεία, που δεν γνωρίζαμε για εκείνον.

Αγαπημένο του φαγητό είναι τα τηγανιτά αβγά με πατάτες, ενώ αυτό που δεν του αρέσει καθόλου είναι το σπανακόριζο. Τον ελεύθερο χρόνο του προτιμά να βλέπει ταινίες και να ταξιδεύει, ενώ αποκάλυψε ότι με την γυμναστική δεν έχει καλή σχέση και είναι κάτι που βαριέται. Εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, ωστόσο έχει υποστεί προδοσία, την οποία αντιμετωπίζει «παίρνοντας μια ανάσα και προχωρώντας». Το χειρότερο πράγμα που του έχουν πει ποτέ είναι η φράση «δεν θέλω να ξέρω ούτε καν αν πέθανες», ενώ το ωραιότερο κομπλιμέντο που έχει δεχτεί αφορά στα γαλάζια του μάτια. Το πιο αστείο περιστατικό που έχει βιώσει πάνω στη σκηνή είναι να σπάσουν τα σκηνικά και να μην βρίσκει πόρτα να βγει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αποζητά το χειροκρότημα, λέγοντας: «Ποιος δεν το αποζητά; Είναι η μόνη πραγματική ανταμοιβή στο τέλος».

Με χιουμοριστική διάθεση είπε ότι θα ήθελε από μικρός να είναι…συνταξιούχος και το μόνο πράγμα που θα έκανε θα ήταν ταξίδια. Ακόμη, παραδέχτηκε ότι τον φλερτάρουν, κάτι που εκείνος δεν κάνει εύκολα, γιατί ντρέπεται και δεν έχει τόση αυτοπεποίθηση.

Στην συνέντευξη που μας παραχώρεισε -στο παραπάνω βίντεο- αποκαλύπτει για την επιστροφή της σειράς «η Πολυκατοικία», τη μεγαλύτερη αποχή που έχει κάνει από το σεξ, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να ενταχθεί σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών.

Δείτε τη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved