Με ύφος σταρ του cinema στη Mύκονο! Το πουά μαγιό, το καπέλο και το σκυλάκι! (photos)
G-Sexy

Με ύφος σταρ του cinema στη Mύκονο! Το πουά μαγιό, το καπέλο και το σκυλάκι! (photos)

Σαν… σταρ του σινεμά εμφανίστηκε σε παραλία της Μυκόνου πασίγνωστη tv persona και πρώην… σταρ ριάλιτι παιχνιδιού, προκαλώντας πάνω της τα βλέμματα όλων.

Το ολόσωμο πουά μαγιό της (λευκό-μαύρο) που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της, το τεράστιο καπέλο της -και αυτό ασπρόμαυρο- και τα -στυλ 60s- γυαλιά της παρέπεμπαν ασυζητητί σε άλλες εποχές.

Σαν να είχε μόλις βγει από κινηματογραφική ταινία! Η εμφάνισή της... ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια της αγαπημένης τετράποδης φίλης της, της σκυλίτσας της Άιζα, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Την κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά της και δεν την άφησε ούτε στιγμή, ούτε καν όταν αποφάσισε να κάνει μία δροσιστική βουτιά.

Φυσικά, η εν λόγω παρουσία δεν θα μπορούσε παρά να γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Pasaji στον Ορνό της Μυκόνου, που αυτήν την εποχή σφύζει από ζωή.

Εκείνη πάντως, έδειξε να απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα, την παρέα του συντρόφου της αλλά και τον… θαυμασμό των γύρω της.

Για ποια πρόκειται; Αξίζει να δείτε στην gallery τη… φαντασμαγορική εμφάνιση στην παρακάτω gallery και θα λυθούν όλες οι απορίες σας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved