Μοίρασε... εγκεφαλικά στην καρδιά της Γλυφάδας με τη sexy εμφάνισή της (photos)
G-Sexy

Μοίρασε... εγκεφαλικά στην καρδιά της Γλυφάδας με τη sexy εμφάνισή της (photos)

Η εν λόγω καλλονή είναι μια όμορφη και sexy παρουσία και το ξέρει.

Προσφάτως θέλησε να κάνει τη βόλτα της στη Γλυφάδα και να δει τις βιτρίνες για το αγαπημένο της shopping therapy στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί καμία γυναίκα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε λοιπόν σε ultra sexy πόζες καθώς απολάμβανε τη βόλτα της στην καρδιά των νοτίων προαστίων.

Ήταν ντυμένη απλά αλλά με sexy διάθεση, αφού η κοντή τζιν φούστα που επέλεξε να φορέσει αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και φυσικά δεν άφησε κανέναν από τους περαστικούς ασυγκίνητο. Ακόμη, το λευκό -επίσης κοντό- μπλουζάκι της συμπλήρωνε το καλοκαιρινό της look άψογα.

Έκανε window shopping, ήταν μόνη ενώ αρκετές φορές μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Φυσικά, με τέτοιες αναλογίες και τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση δεν θα μπορούσε παρά να δέχεται συνεχώς έντονο φλερτ από τον ανδρικό πληθυσμό που δεν παραλείπει να την... αποθεώνει. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ίδια, είχε αναφέρει ποιο ήταν το καλύτερο που έχει δεχτεί:

«Το καλύτερο φλερτ που μου έχουν κάνει είναι όταν ήμουν σταματημένη με το αυτοκίνητό μου στην κίνηση και στο διπλανό αυτοκίνητο ένας συμπαθητικός νεαρός θόλωσε το τζάμι και σχημάτισε μια καρδιά. Το βρήκα όμορφο».

Δείτε ποια καλλονή βρέθηκε στην αγορά της Γλυφάδας στην παρακάτω gallery…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved