Και όμως! Αυτό το κορμί ανήκει σε 45χρονη μητέρα τριών παιδιών! Φωτό χωρίς ίχνος ρετούς! (photos)
G-Sexy

Και όμως! Αυτό το κορμί ανήκει σε 45χρονη μητέρα τριών παιδιών! Φωτό χωρίς ίχνος ρετούς! (photos)

Αν και 45 ετών και μητέρα τριών παιδιών, η εν λόγω εντυπωσιακή celebrity διατηρεί άψογες αναλογίες, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν με τις εμφανίσεις της με μαγιό στη Χαλκιδική

Και επειδή σαν τη Χαλκιδική δεν έχει, όπως λένε όλοι όσοι την έχουν επισκεφθεί και την έχουν λατρέψει, η καλλονή η οποία τυγχάνει να είναι και μία πολύ τρυφερή μανούλα για τα τρία της παιδιά, μαζί με την οικογένειά της βρέθηκαν στον αγαπημένο τους προορισμό, όπως κάνουν κάθε καλοκαίρι.

Ο λόγος για την Αλέκα Καμηλά η οποία εθεάθη στην παραλία κάτω από το σπίτι που διαθέτει η οικογένειά της. Η άλλοτε σταρ της ελληνικής μόδας και πασαρέλας η οποία έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα για χάρη του συζύγου της Πέτζα Στογιάκοβιτς και μαζί με τα παιδιά τους ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων εκείνου, έδειχνε να είναι στην καλύτερη φόρμα και φυσικά, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των υπόλοιπων λουόμενων της παραλίας.

Δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με τον μικρότερο γιο της, που είναι και ο βενιαμίν της οικογένειας καθώς το ζευγάρι έχει ακόμη έναν μεγαλύτερο γιο και μία κόρη.

Ήρεμη και χαρούμενη που βρισκόταν ξανά στα πάτρια εδάφη, η Αλέκα Καμηλά απόλαυσε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής και έδειχνε να είναι πολυ περιποιητική με τον μικρό γιο της στον οποίο είναι αφοσιωμένη, όπως και στα άλλα της παιδιά. Άλλωστε, από τότε που αποφάσισε να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την οικογένειά της, έχει προσηλωθεί στον ρόλο της ως μητέρα και ως σύντροφος. Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην παραλία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved