Χρύσα Πουρσανίδου: Γιατί είπε «όχι» στη ροζ ταινία
G-Sexy

Χρύσα Πουρσανίδου: Γιατί είπε «όχι» στη ροζ ταινία

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr πριν από μερικές ημέρες, η Χρύσα Πουρσανίδου είχε δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει σε hot ερωτικό DVD, μια πρόταση άκρως δελεαστική μάλιστα μιας και τα λεφτά που της είχαν προτείνει δεν ήταν λίγα.


Το μοντέλο ζήτησε μερικές ημέρες να σκεφτεί την πρόταση πριν δώσει την απάντηση της. Μάλιστα, στην πρόταση που της έγινε, μέρος της συμφωνίας ήταν να δούμε τη sexy Χρύσα σε ερωτικές σκηνές με κάποια επώνυμη που ήδη έχει κάνει το –επιτυχημένο- πέρασμά της από hot dvd! Πληροφορίες (που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη) κάνουν λόγο για τη Μαριάννα Ντούβλη, χωρίς ωστόσο, να έχουν εξακριβωθεί!
Παρότι το ποσό που προτάθηκε στη Χρύσα Πουρσανίδου ήταν φανταστικό για τα δεδομένα της εποχής (λέγεται ότι κυμαινόταν ανάμεσα στις 170.000 με 220.000 ευρώ) το μοντέλο απάντησε αρνητικά στην πρόταση, καθώς δεν ήθελε για κανένα λόγο να συμμετάσχει σε μια τέτοιου είδους ταινία! Άλλωστε, όπως λέει η ίδια στο περιβάλλον της είναι πολύ ευχαριστημένη με την ενασχόλησή της ως Guest DJ σε διάφορα clubs, και δεν την ενδιαφέρει οτιδήποτε μπορεί να την προσβάλει και να τη θίξει, ανεξαρτήτως χρηματικού ποσού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved