Φωτογράφηση με… τούμπες για τη Lady Gaga!
G-Sexy

Φωτογράφηση με… τούμπες για τη Lady Gaga!

Μια φωτογράφηση είπε να κάνει η Lady Gaga στην αγαπημένη της Νέα Υόρκη και με μια από τις καλύτερες φωτογράφους ever, την Annie Leibowitz και της βγήκε ξινό.


Γιατί κοτζάμ Lady Gaga δεν θα έκανε φωτογράφηση ότι κι ότι. Ήθελε και πάλι να κάνει ένα υπερθέαμα με εντυπωσιακά ρούχα, περούκες, γούνες, φτερά, πούπουλα και τους αγαπημένους της κοθόρνους. Αγαπημένους μάλλον μέχρι πριν τη φωτογράφηση γιατί μετά από αυτό που έπαθε δε θα θέλει να τους ξαναφορέσει.


Που λέτε ήταν η super star και πόζαρε μπροστά από ένα καροτσάκι με ένα hot dog στο χέρι. Κι εκεί που έλεγε να ρίξει μια δαγκωνιά κάτι έπαθε, κάπου στραβοπάτησε, κάπου έχασε την ισορροπία της πάνω στα παπούτσια ουρανοξύστες και έφαγε μια τούμπα ξεγυρισμένη.
Κι επειδή εκεί ήταν μαζεμένος πολύς κόσμος και αρκετά ρεζίλι έγινε, με το που τελείωσε η φωτογράφηση… «διέταξε» τον σωματοφύλακά της να την κουβαλήσει στα χέρια και να την πάει στο καμαρίνι της! Είναι ή δεν είναι ντίβα;

Πάντως η φωτογράφηση ήταν άκρως εντυπωσιακή. Από τη μια μες στο χρυσό να το παίζει η κόρη του ήλιου ένα πράγμα, από την άλλη με γούνες και για το καλύτερο με φτερά και πούπουλα πάνω στο κεφάλι έτσι για να κάνει αίσθηση. Δείτε τη φωτογράφηση της Lady Gaga.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved