Δείτε ποιο μοντέλο ήθελε τα… οπίσθια της Jennifer Lopez!
G-Sexy

Δείτε ποιο μοντέλο ήθελε τα… οπίσθια της Jennifer Lopez!

Είναι μοντέλο, έχει γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου «The Only Way Is Essex» και θέλησε να αποκτήσει τα οπίσθια της JLo!

Ο λόγος για την 29χρονη Chloe Sims. Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Κυριακής η Chloe επισκέφθηκε ένα πλαστικό χειρούργο, προκειμένου να κάνει τις... επόμενες, απαραίτητες πλαστικές επεμβάσεις για να τελειοποιήσει το σώμα της.

Είναι γνωστή οπαδός των αισθητικών επεμβάσεων -άλλωστε έχει ήδη κάνει, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αρκετές- αλλά αυτή τη φορά δεν είναι σε θέση ο οργανισμός της να υποστεί άμεσα, ακόμα μία...

Aυτή τη φορά λοιπόν, το μοντέλο επιθυμούσε να αλλάξει τα οπίσθιά της... και συγκεκριμένα ήθελε να αποκτήσει παρόμοια με εκείνα της διάσημης τραγουδίστριας, Jennifer Lopez! Η ίδια δήλωσε στο γιατρό της επιπλέον, ότι θέλει τα οπισθιά της να «ανέβουν» λίγο πιο πάνω αλλά και να βγαίνουν λίγο πιο στρογγυλεμένα προς τα έξω...

Πρόκειται για μία αρκετά επικίνδυνη εγχείρηση, μιας και υπάρχει ενδεχόμενο σε περίπτωση που προσπαθήσει να καθίσει να τραυματιστεί, ενώ μάλιστα θα πρέπει για μεγάλο χρονικό διάστημα να κοιμάται μόνο μπρούμυτα.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο γιατρό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved