Πάρτε υπογλώσσια και δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου topless! (Photos)
G-Sexy

Πάρτε υπογλώσσια και δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου topless! (Photos)

Σκορπά εγκεφαλικά με την αποκαλυπτική της εμφάνιση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Το μοντέλο απολαμβάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε κάποιο νησί με τις φίλες της. Η Ηλιάνα σήμερα πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με το λευκό μπικίνι της και φορά μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και… κάνει ταρζανιές! Όσο δε για το σώμα της; Απλά απίστευτο! Οι αναλογίες της Ηλιάνας είναι τέλειες!

Η Ηλιάνα μετρά δέκα χρόνια καριέρας στο χώρο του modeling και σε μία εκ βαθέων συνέντευξή της είχε πει: «Έγινα μοντέλο από τύχη όταν στο δρόμο μου βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου. Εκείνη ήταν που μου έκανε την πρόταση και με έσπρωξε να φτιάξω το πρώτο μου book. Μέχρι τότε φοιτούσα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και επιθυμούσα να μπω στον χώρο των ΜΜΕ. Μέσα σε λίγο καιρό έφυγα για Παρίσι όπου και δούλεψα. Όπως και στο Μιλάνο. Όταν ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στη Νέα Υόρκη με δέχτηκε, δεν χρειάστηκε και πολύς καιρός για να το σκεφτώ και να βγάλω εισιτήριο».

Όσο για τα όρια που έχει βάλει στην καριέρα της, είχε αναφέρει: «Υπάρχουν πράγματα που δεν κάνω. Για παράδειγμα, δεν κάνω γυμνό-τουλάχιστον αν δεν έχει μια καλλιτεχνική υπόσταση-και δεν δείχνω εσώρουχα με διαφάνειες. Συγκαταλέγομαι σε εκείνες που ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες θέτουν τα όριά τους».

Δείτε την Ηλιάνα πιο αποκαλυπτική από ποτέ και θα πάθετε και εσείς πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved