Έτσι είναι το κορμί της Έλλης Κοκκίνου με καυτό μπικίνι! (photos)
G-Sexy

Έτσι είναι το κορμί της Έλλης Κοκκίνου με καυτό μπικίνι! (photos)

Πως η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, είναι γεγονός! Έχετε δει, όμως, το κορμί της με μπικίνι τελευταία; 

Η Έλλη Κοκκίνου ανήκει στην κατηγορία των πιο γοητευτικών γυναικών της Ελληνικής showbiz.

H Έλλη Κοκκίνου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές εντός Αττικής -για την ώρα- αφού ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την «τσάκωσε»


να απολαμβάνει τις βουτιές της σε πισίνα στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Όπως κι εσείς θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Έλλη Κοκκίνου στα 48 της χρόνια διατηρεί αψεγάδιαστη σιλουέτα με κορμί κάθε 20αρα θα ζήλευε! Με καμπύλες που έχει αποκτήσει με σωστή διατροφή και άσκηση.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η κούκλα τραγουδίστρια έχει μιλήσει δημόσια για το πόσο δύσκολα και με τι κόπο έχει αποκτήσει αυτή τη σιλουέτα.

«Άλλαξα την εμφάνισή μου μέσα σε τέσσερα χρόνια. Μου πήρε πολύ καιρό. Μου έλεγαν θα περπατάς δύο ώρες και περπατούσα τέσσερις, έβγαζα φουσκάλες. Ήξερα πως με βλέπουν οι άλλοι γιατί έβλεπα μία άλλη Έλλη, μία διπλάσια Έλλη.

Με έβλεπαν με οίκτο, έλεγαν ότι κρυφοτρώει, με αμφισβητούσαν όλοι …», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για την απόφασή της να χάσει τα περιττά κιλά που είχε.

Δείτε την

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved