Η Λάουρα Νάργιες ποζάρει όπως δεν την έχεις ξαναδεί και «ρίχνει» το Instagram (Photos)
G-Sexy

Η Λάουρα Νάργιες ποζάρει όπως δεν την έχεις ξαναδεί και «ρίχνει» το Instagram (Photos)

Έχεις δει την Λάουρα Νάργιες με μαγιό στην παραλία; Η φωτογραφία που πόσταρε νωρίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι hot και σίγουρα έτσι όπως ποζάρει δεν την έχεις ξαναδεί.

Πρόσφατα η Λάουρα πέρασε μια δύσκολη περίοδο, όμως βρήκε και πάλι το χαμόγελο της και λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα γενέθλια της έκανε εξόρμηση στην παραλία και η φωτογραφία της μαγιό μας… κόλασε.

Όπως θα δεις κι εσύ στη gallery που ακολουθεί ποζάρει δίχως κόμπλεξ και το κορμί της είναι αψεγάδιαστο με εκείνες τις καμπύλες που κάνουν κάθε γυναίκα σέξι.

Έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά του παρελθόντος και μας έχει αποκαλύψει και τον τρόπο:

«Μείωσα τις ποσότητες φαγητού και τους υδατάνθρακες. Έκοψα τις πατάτες, τα γλυκά και τα αναψυκτικά και ξεκίνησα να πίνω πράσινο τσάι και λουίζα, η οποία μου αρέσει πολύ και έχει φοβερά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας.

Η διατροφή μου πλέον περιλαμβάνει κυρίως ψητά και σαλάτες, φρούτα και λαχανικά, δημητριακά και πολύ νερό. Εννοείται βέβαια, ότι δεν κάνω υπερβολές, όμως που και που θα απολαύσω τις αγαπημένες μου λιχουδιές, γιατί η στέρηση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δες την στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved