Τα «συγχαρητήρια» μας στον Ουγγαρέζο! Η Ιλένια ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram (Pics)
G-Sexy

Τα «συγχαρητήρια» μας στον Ουγγαρέζο! Η Ιλένια ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram (Pics)

Η Ιλένια Ουίλιαμς διανύει την πιο δημιουργική φάση της ζωής της αφού πρόσφατα πραγματοποίησε ένα από τα μεγάλα της όνειρα.

Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι και έκανε την μεγάλη έκπληξη καθώς κανείς δεν γνώριζε πως κάτι έχει πάρει από το ταλέντο του μπαμπά.

Είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων και ποτέ δεν έχει δώσει αφορμή αρνητικού σχολιασμού από τα Μέσα. Είναι το κορίτσι που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «άραξε» αφού η σχέση τους μετρά χρόνια και στα σχέδια τους μετά τη συγκατοίκηση είναι ο γάμος.

«Σαφώς και ο γάμος είναι στα σχέδια μας. Όμως ο ερχομός του παιδιού είναι πιο σημαντικός. Δεν έχω το κόλλημα να παντρευτώ για να κάνω παιδί. Σίγουρα βέβαια αν έρθει θα ήθελα να το ευλογήσει ένας γάμος. Προσπαθώ γενικά στη ζωή μου να μην έχω κολλήματα και απωθημένα. Αυτό ισχύει και στη δουλειά και στην προσωπική μου ζωή», δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το ζευγάρι εδώ και μερικές ημέρες ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές σε έναν αγαπημένο προορισμό, που δεν είναι άλλος από τη Σύρο.

Η Ιλένια μάλιστα «ανέβασε» και τις πρώτες φωτογραφίες κάνοντας μας να τη δούμε και λίγο… αλλιώς αφού όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις είναι σέξι τόσο… όσο! Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι τα «συγχαρητήρια» μας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Δείτε την

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved