Συγγνώμη… εσύ έχεις δει την Μπάγια Αντωνοπούλου topless; Πάθαμε πλάκα με τη φωτογραφία (Photos)
G-Sexy

Συγγνώμη… εσύ έχεις δει την Μπάγια Αντωνοπούλου topless; Πάθαμε πλάκα με τη φωτογραφία (Photos)

Μα πώς μας ξέφυγε; Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε τη φωτογραφία της! Η Μπάγια Αντωνοπούλου πόζαρε topless στο φωτογραφικό φακό του συντρόφου της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, γνωρίσαμε μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Όπως όλοι θυμόμαστε η αποχώρηση της από τον Ant1 ήταν επεισοδιακή με την ίδια να δηλώνει λίγους μήνες μετά πως δεν περίμενε να φύγει έτσι από το κανάλι.

Από τις διακοπές της

«Υπήρξε μία ένταση η οποία με ώθησε σε αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από το Καλημέρα Ελλάδα. Όλοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή», είχε πει τότε.

Στην προσωπική της ζωή η Μπάγια είναι στα καλύτερά της κι εύκολα μπορεί κανείς να το διαπιστώσει αφού βλέποντας την στις φωτογραφίες που «ανεβάζει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει ευτυχισμένη και απόλυτα ερωτευμένη στο πλευρό του συντρόφου της.

Την είδαμε... αλλιώς

Γεγονός πάντως είναι πως topless φωτογραφία από τις διακοπές της δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε.

Εσύ;

Για δες την στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved