Big Brother: Η Αφροδίτη ποζάρει ολόγυμνη και τα σχόλια στο Instagram παίρνουν... φωτιά!
G-Sexy

Big Brother: Η Αφροδίτη ποζάρει ολόγυμνη και τα σχόλια στο Instagram παίρνουν... φωτιά!

Big Brother: Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή πέρασε για ακόμη μια φορά το δικό της μήνυμα για τον ρατσισμό και το body shaming.

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι κοινωνικού πειράματος, στον ΣΚΑΪ, "Big Brother".

Η πρώην παίκτρια περνάει καθημερινά τα δικά της μηνύματα για να σταματήσει το body shaming. Body shamimg είναι η πρακτική του να υποβιβάζεις κάποιον κοροϊδεύοντάς τον ή επικρίνοντάς τον για το μέγεθος ή για το σχήμα του σώματός του.

Η Αφροδίτη ή αλλιώς κατά κόσμον Didi, όπως την αποκαλούσαν οι συμπαίκτες της στο Big Brother ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μερικές γυμνές φωτογραφίες, ποζάροντας και τα σχόλια από κάτω πήραν...φωτιά!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τις ολόγυμνες φωτογραφίες που πόσταρε: "Πνευματική ελευθερία και ομορφιά. Ας πιστέψουμε με όλη μας τη δύναμη και η δύναμή μας να γίνει αγάπη. Η αγάπη είναι αυτό που μας κάνει όμορφους και δωρεάν!".

Και σε μια άλλη έγραψε: Σε αποκαλούν προκλητικό γιατί έχεις αποδεχτεί και απενοχοποιήσει την γύμvια… όχι μόνο αυτή της σάρκας αλλά και της ψυχής! ΒΑΣΤΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, μην ακούς την πίκρα που έχουν στα χείλη τους οι άνθρωποι! ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ".

Δείτε τις φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved