Kim Kardashian: Ποζάρει με το πιο μικροσκοπικό μαγιό ever και «μοιράζει» εγκεφαλικά
G-Sexy

Kim Kardashian: Ποζάρει με το πιο μικροσκοπικό μαγιό ever και «μοιράζει» εγκεφαλικά

Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με μαγιό, ωστόσο  αυτό το μαγιό τονίζει όσο κανένα άλλο της εξωπραγματικές καμπύλες της Kim Kardashian.

Είναι το ίδιο μαγιό με το οποίο πρόσφατα πόζαρε για τις ανάγκες περιοδικού και πιο συγκεκριμένα για το εξώφυλλο του Sports Illustrated και πραγματικά μας άφησε άφωνους με το κορμί της!

Ουδείς βέβαια μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως αρκετοί την σχολίασαν αρνητικά μετά τις δηλώσεις για την ακραία δίαιτα που ακολούθησε προκειμένου να καταφέρει να το φορέσει το θρυλικό φόρεμα της Merilyn Monroe, στο φετινό Met Gala.

Η τηλεπερσόνα επέλεξε να φορέσει το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe όταν ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στον τότε πρόεδρο J F. Kennedy. Όμως για να μπορέσει να «μπει» στο φόρεμα αυτό, έπρεπε να κάνει μια αυστηρή διατροφή, με την οποία κατάφερε να χάσει 7 κιλά σε 10 μέρες.

«Είχα την ιδέα να το δοκιμάσω και να το φορέσω. Το έφεραν με ένοπλους φρουρούς και γάντια. Το δοκίμασα και δεν μου έμπαινε. Έπρεπε να χάσω 8 κιλά. Αλλά ήμουν αποφασισμένη να το φορέσω. Τα κατάφερα. Έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά. Έχω να φάω υδατάνθρακες και ζάχαρη εδώ και τρεις εβδομάδες. Φορούσα στολή σάουνας δύο φορές την ημέρα, έτρεχα στο διάδρομο, έκοψα τελείως τη ζάχαρη και κάθε υδατάνθρακα και έτρωγα μόνο τα πιο καθαρά λαχανικά και πρωτεΐνες», είχε πει η ίδια.

Δες τη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved