Video: Καυτό στριπτίζ on stage δια… σώματος Carmen Electra!
G-Sexy

Video: Καυτό στριπτίζ on stage δια… σώματος Carmen Electra!

Όταν μια γυναίκα όπως η Carmen Electra ανεβαίνει στην σκηνή με κορμάκια και διχτυωτά καλσόν πρέπει να είσαι εκεί για να δεις το θέαμα.

Το λατρεμένο μοντέλο του Playboy και πρώην σταρ του «Baywatch» βρήκε για ακόμη μια φορά αφορμή για να βγάλει στη φόρα τα πλούσια προσόντα της. Ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε αισθησιακούς χορούς παρέα με τις Pussycat Dolls στα πλαίσια της έναρξης του 27ου Φεστιβάλ Sundance στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ήταν ντυμένη όπως πάντα πολύ sexy, φορούσε ένα μικροσκοπικό κορμάκι, βινίλ μπότες και διχτυωτό καλσόν. Κανείς δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της λόγω της ομορφιάς της και του σκέρτσου της.

Το Sundance είναι από τα πιο γνωστά και πετυχημένα κινηματογραφικά φεστιβάλ και «παιδί» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Ανοιξε την αυλαία του πριν από τρεις ημέρες και στη διάρκειά του θα προβληθούν 120 ταινίες από 29 χώρες. Οι 90 από αυτές θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα και οι 40 είναι από νέους σκηνοθέτες. Τον κύριο λόγο στο συγκεκριμένο φεστιβάλ έχουν τα ντοκιμαντέρ, οι ταινίες μικρού μήκους και κυρίως οι ταινίες με έντονο το δραματικό στοιχείο.

Η Carmen Electra με το εντυπωσιακό show της μας έκανε να λαχταράμε ένα ταξιδάκι στη Γιούτα. Για τις …ταινίες φυσικά!


Απολαύστε το επίμαχο video με το στριπτίζ της Carmen! Πηγή: sexygreekblog




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved