Μενεγάκη-Αρναούτογλου: Οι φωτογραφίες πριν από 13 χρόνια που δεν θυμούνται ούτε οι ίδιοι (photos)
Back To the Future

Μενεγάκη-Αρναούτογλου: Οι φωτογραφίες πριν από 13 χρόνια που δεν θυμούνται ούτε οι ίδιοι (photos)

Είναι οι σταθεροί "πυλώνες" της ψυχαγωγίας στην ελληνική τηλεόραση και είναι φυσικό, όταν ξεθάβουμε φωτογραφίες του παρελθόντος να βρίσκουμε στιγμιότυπα-ντοκουμέντα! Όχι, όμως, σαν αυτά που βρήκαμε τώρα! 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησαν σχεδόν την ίδια εποχή τις καριέρες τους στον χώρο της τηλεόρασης και αν και ανταγωνίζονταν συχνά ο ένας τον άλλον τηλεοπτικά, σε προσωπικό επίπεδο κρατούσαν πάντα πολύ καλές σχέσεις.

Υπήρξαν και φορές που οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν, κυρίως σε εκδηλώσεις ενώ όποτε τύχαινε να συναντιούνται, ήταν πολύ θερμοί ο ένας με τον άλλον.

Εμείς... ξεθάψαμε κοινές φωτογραφίες τους πριν από 13 ολόκληρα χρόνια όπου εκτός από το γεγονός ότι είναι και οι δύο πολύ διαφορετικοί από τη σημερινή τους εικόνα, μας θύμισαν τη χρυσή εποχή της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ήταν ένα όμορφο βράδυ του Μαΐου του 2006 όταν οι δυο τους παρευρέθηκαν στη λαμπερή βραδιά Leaders of the year για να παραλάβουν αλλά και να παραδώσουν στους πρωταγωνιστές εκείνης της χρονιάς τα βραβεία τους. Ήταν μία τιμητική βραδιά όπου οι επώνυμοι παρέλαυναν από την σκηνή του Μεγάρου Μουσικής όπου είχε φιλοξενηθεί η βραδιά.

Στην gallery που ακολουθεί θα δείτε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που "ξεθάψαμε" από το... χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας της χώρας μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved