Οι πιο λαμπεροί γάμοι του 2011 στην ελληνική showbiz!
Back To the Future

Οι πιο λαμπεροί γάμοι του 2011 στην ελληνική showbiz!

Πολλά ήταν και τη χρονιά που πέρασε, τα επώνυμα ζευγάρια που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Δείτε στην ανασκόπηση ποια ήταν αυτά...

Πρώτοι και καλύτεροι οι πολύ ερωτευμένοι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά στο δημαρχείο της Φιλοθέης λίγους μήνες πριν η Κατερίνα φέρει στον κόσμο το μωρό τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και γιόρτασαν τον γάμο τους με μια λαμπερή δεξίωση στο Κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ το παθιασμένο φιλί της νύφης στον γαμπρό άφησε εποχή και έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και περιοδικά.

Η έκπληξη του 2011 ήταν ο γάμος του Νίκου Βουρλιώτη με την Ολγα Καρπαθάκη. Ο Ελληνας ράπερ άφησε πίσω του την εργένικη ζωή για τα μάτια της πανέμορφης συζύγου του Ολγας.

Επάνω σε δεκάδες περσικά χαλιά περπάτησε νυφούλα η Δέσποινα Μοιραράκη μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Κοντούλη. Ο γάμος τους έμοιαζε να είχε βγει από παραμύθι, ενώ οι δυο τους μεθυσμένοι από ευτυχία δεν είχαν μάτια παρά μόνον ο ένας για τον άλλον.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Βαγγέλης Μητρογιάννης επισημοποίησαν τον έρωτά τους με μια σεμνή τελετή, δύο πολύ σικ δεξιώσεις (μία στην Αθήνα και μία στο Λουτράκι) και κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, κάνοντας πολλούς να πέσουν από τα σύννεφα, αφού και οι δύο ήταν από τους τύπους που ορκίζονταν στην εργένικη ζωή.

Νυφούλα ντύθηκε και η Βασιλική Ανδρίτσου στο πλευρό του άνδρα της ζωής της Νίκου Συμεωνίδη. Η σχέση τους μετρούσε αρκετά χρόνια και οι δυο τους επέλεξαν το 2011 για να γίνουν και επίσημα ανδρόγυνο.

Από τους πιο όμορφους γάμους της χρονιάς που πέρασε ήταν αυτός του Αλέξανδρου Τζόρβα και της Χρυσαυγής Ατσιδάκου. Ο διεθνής άσος του ποδοσφαίρου και η όμορφη δικηγόρος φόρεσαν βέρες στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου Λουμπαδιάρη στον λόφο του Φιλοπάππου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved