Back To the Future

Δεν θα πιστεύετε με τι ασχολείται σήμερα ο Χρίστος Αντωνιάδης!

Gossip-tv Team

Καίγονταν οι πίστες για τον Χρίστος Αντωνιάδης τη δεκαετία του '90 με τις αξέχαστες επιτυχίες του «Ποιος μπορεί», «Μάγια», «Δεν είσαι εσύ».

Νέος, ψηλός, ωραίος, έγινε γρήγορα περιζήτητος στα πιο μεγάλα κέντρα διασκέδασης. Ωστόσο ύστερα από μια δεκαετία αποθέωσης αποφάσισε συνειδητά να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, να αφοσιωθεί στην οικογένειά του αλλά και στην εταιρία του, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Τον Αύγουστο του 2012 ντύθηκε γαμπρός και παντρεύτηκε σε ιδιωτικό κτήμα στο Κορωπί τη διαιτολόγο Αφροδίτη Τσώνου. Η αγαπημένη του τελείωσε σχολή κομμωτικής και άνοιξε τη δική της επιχείρηση, που πηγαίνει τόσο καλά όσο και η εταιρία του τραγουδιστή, στην οποία εκείνος επένδυσε όλα τα χρήματά του από το τραγούδι.

«Συγκέντρωσα ένα σημαντικό κεφάλαιο, έκανα μια μεγάλη επένδυση στην ενέργεια, η οποία μέχρι και σήμερα μου αποφέρει χρήματα. Ξεκίνησε ως δεύτερη δουλειά η συγκεκριμένη επιχείρηση, ενώ σήμερα είναι η βασική μου» δηλώνει σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved