Back To the Future

Η συνεργασία του Αλκαίου με τον Bo- Το video clip και η άγνωστη φιλία

Gossip-tv Team

Το βράδυ της Τρίτης στο Survivor, οι «Διάσημοι» πανηγύρισαν την νίκη της Λάουρα Νάργιες, η οποία τους χάρισε τo burger και το hot dog. 

Οι «Διάσημοι» αφού την πήρανε στα χέρια τους άρχισαν να τραγουδάνε το «Τι Τι» του Γιώργου Αλκαίου.

Με αφορμή αυτό το στιγμιότυπο, θυμηθήκαμε την συνεργασία του Bo με τον Γιώργο Αλκαίο στο τραγούδι «Έτσι Μεγάλωσα» το οποίο είχαν οπτικοποιήσει αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2007. Μάλιστα, ο Γιώργος ήταν εκείνος που έβαλε τον Bo σε νυχτερινές πίστες μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα των Going Through. Ο Γιώργος Αλκαίος είχε δείξει από τότε τη διορατικότητα του για τη συνύπαρξη του λαϊκού με τη ραπ μουσική και ήταν ο πρώτος που είχε τολμήσει να κάνει ένα τέτοιο μουσικό πάντρεμα σε live εμφανίσεις. Η συνεργασία τους βέβαια δεν ξεκίνησε τό 2007 αλλά αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα με το τραγούδι "Σαν μαχαίρι" που συμπεριλαμβανότανε στη δισκογραφική δουλειά "Οξυγόνο" του Γιώργου.

Η φιλία τους μετράει αρκετά χρόνια και με το πέρασμα των χρόνων δυναμώνει, παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Αλκαίος μένει μόνιμα στην Μήλο. Δεν είναι λίγες οι φορές, που ο Bo έχει πάει στο νησί για να κάνει διακοπές με τον καλό του φίλο.

Δείτε το video clip:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved