Η συγκλονιστική εξομολόγηση του δεύτερου συζύγου της Αλίκης για τη μάχη του με τον καρκίνο
Back To the Future

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του δεύτερου συζύγου της Αλίκης για τη μάχη του με τον καρκίνο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Ηλιάδη, δεύτερου συζύγου της Αλίκης Βουγιουκλάκη για την μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο. «Τον καρκίνο oύτε τον παλεύω ούτε τον έχω νικήσει, τον έχω κοιμισμένο» δηλώνει μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Ηλιάδης ευτύχησε να ζήσει στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και εκείνη να τον ερωτευτεί όσο κανέναν άλλον στη ζωή της. Σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια εμφανίζεται πλέον.

Πριν από τρία χρόνια αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον καρκίνο, δίνοντας τη δική του μάχη. «Τον καρκίνο ούτε τον παλεύω ούτε τον έχω νικήσει, τον έχω κοιμισμένο» λέει στην «Espresso» ο 80χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος, όπως ζει μια πολύ ήρεμη ζωή κοντά στην οικογένειά του, έχοντας φύλακες αγγέλους τα πολυαγαπημένα του εγγόνια. «Αυτά για μένα είναι το παν. Μου δίνουν ζωή» αναφέρει βαθύτατα συγκινημένος.

Οι παλιοί κοινοί φίλοι που είχαν ως ζευγάρι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη τον θυμούνται; «Οι περισσότεροι από όλους αυτούς που κάναμε παρέα έχουν πεθάνει. Όταν πρόσφατα πέθανε ξαφνικά και η Ζωή Λάσκαρη, συγκλονίστηκα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πεθάνει αυτή η γυναίκα με την τόση ζωντάνια. Με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο είχαμε συνεχή τηλεφωνική επαφή. Ήταν φίλοι. Ο χαμός της για μένα ήταν ένα σοκ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved