Γκέλυ Γαβριήλ: Πώς είναι σήμερα το sex symbol των 80ς;
Back To the Future

Γκέλυ Γαβριήλ: Πώς είναι σήμερα το sex symbol των 80ς;

Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της χώρας μας τις δεκαετίες των 80s και των 90s! Πώς είναι όμως αλήθεια σήμερα η Γκέλυ Γαβριήλ που λατρέψαμε μέσα από ρόλους της σε βιντεοταινίες αλλά και σε τηλεοπτικά σίριαλ;

Σήμερα λοιπόν, η άλλοτε σέξι ηθοποιός είναι μία αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα, όπως είναι από το 1998 που αποφάσισε να δώσει τέλος στην καλλιτεχνική της πορεία.

Μετά από τη λιποθυμία της πάνω στη σκηνή λόγω υπερκόπωσης εκείνο τον καιρό αλλά και τον ερχομό του γιου της Ιουλιανού Σωκράτη ο οποίος σήμερα είναι 16 ετών, η ίδια αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Με τον σύζυγό της παντρεύτηκε τέσσερα χρόνια αφότου είχε έρθει στον κόσμο το αγοράκι τους.

Η Γκέλυ Γαβριήλ σήμερα ζει ευτυχισμένα στα νότια προάστια, αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασε στον καλλιτεχνικό χώρο, όμως μάλλον δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει αφού η οικογενειακή της ζωή τη γεμίζει και είναι ο κυριότερος λόγος που η ίδια χαμογελά!

Αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram η ίδια, παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα, ομορφιά που πηγάζει από την ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της όπως είναι σήμερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved