Μυρτώ Αλικάκη: Η φωτογραφία από το παρελθόν στο Instagram και τα χιλιάδες likes
Back To the Future

Μυρτώ Αλικάκη: Η φωτογραφία από το παρελθόν στο Instagram και τα χιλιάδες likes

Την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «To τατουάζ».

Η Μυρτώ Αλικάκη ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ηθοποιών που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα τη θυμόμαστε μέσα από τους υπέροχους ρόλους της. Αυτή τη φορά μας κάνει η ίδια ένα throw back και μας θυμίζει πως ήταν σε έναν από τους πρώτους ρόλους πριν πολλά χρόνια όταν έπαιζε στη σειρά «Η αίθουσα του θρόνου».

«Εγώ, μωρό , στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ! #longtimeago#aithousatouthronou #young #actrees#actorslife? #lovemyjob #time#growingup», ήταν το σχόλιο στην ανάρτησή της και τα likes έπεσαν «βροχή».

Η Μυρτώ Αλικάκη εκτός από εξαιρετική ηθοποιός είναι και μια υπέροχη μαμά και μπορεί με τον Πέτρο Λαγούτη να επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ωστόσο η σχέση τους παραμένει υπέροχη και είναι πάντα στο πλευρό των δυο γιων τους.

«Σίγουρα όταν χωρίζεις περνάς μια δύσκολη φάση, αλλά την ξεπεράσαμε. Το πρώτο διάστημα προσπαθήσαμε να είμαστε πολιτισμένοι, αλλά επειδή μας συνέδεαν πολλά πράγματα, με κυριότερο την αγάπη για τα παιδιά μας, σταδιακά έφυγε ο πόνος, ηρεμήσαμε γιατί δεν υπάρχει πια η καθημερινή τριβή και εδώ και πολλά χρόνια έχουμε μια υπέροχη σχέση», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε την ανάρτησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved