Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Η «Βέλη» όπως δεν την έχετε ξαναδεί- Πάθαμε την πλάκα μας!
Back To the Future

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Η «Βέλη» όπως δεν την έχετε ξαναδεί- Πάθαμε την πλάκα μας!

Η Μαρία Χάνου, το κορίτσι που όλοι γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα». Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται την Βέλη, ένας ρόλος που έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή. Πώς ήταν όμως η Μαρία Χάνου πριν γίνει γνωστή; 

Η Μαρία Χάνου, είναι κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου. Η κόρη δύο πασίγνωστων ηθοποιών δεν θα μπορούσε να μην μπει μέσα της το μικρόβιο της υποκριτικής και να ακολουθήσει το δρόμο των γονιών της.

Η ηθοποιός, ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, δεν έχει προκαλέσει τα φώτα της δημοσιότητας με κόντρες, ίντριγκες, της αρέσει να ασχολείται με τη δουλειά της και να κρατάει την προσωπική της ζωή, μακριά από όλους και όλα.

Η Μαρία μπήκε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», πριν από δύο περίπου χρόνια. Στο σήριαλ υποδύεται την «Βέλη», η οποία είναι ζευγάρι με τον «Άγγελο», τον οποίο ερμηνεύει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Πολλοί ίσως δε γνωρίζουν ότι η Μαρία Χάνου, είχε παίξει έναν από τους βασικούς ρόλους στην σειρά «Οι μάγισσες της Σμύρνης», σε ηλικία μόλις 11 ετών, ερμηνεύοντας την Κατίνα στην παιδική της ηλικία.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την Μαρία Χάνου από την πρώτη της εμφάνιση μέχρι σήμερα και ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό που σίγουρα μπορεί ούτε και η ίδια να το θυμάται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved