Την γνωρίσαμε έτσι! Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά από 12 χρόνια θα σε εντυπωσιάσει (Photos)
Back To the Future

Την γνωρίσαμε έτσι! Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά από 12 χρόνια θα σε εντυπωσιάσει (Photos)

Μας συστήθηκε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί» ως τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου.

Τότε η Ιωάννα Πηλιχού έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής και μέσα από τη σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφού έκτοτε ακολούθησαν σπουδαίες συνεργασίες τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σανίδι.

«Η «Εύα» είναι ένα κομμάτι από μένα... Είναι ένα ρόλος που μου πρόσφερε μία τεράστια ευκαιρία. Να αποκτήσω μία πολύ μεγάλη φόρα στο ξεκίνημά μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να προσπεράσω την «Εύα». Θέλω να την έχω πάντα μαζί μου, πρώτον γιατί μου πρόσφερε τόσα πολλά και δεύτερον γιατί με κάνει να θυμάμαι το πώς ξεκίνησαν όλα σε αυτό το ταξίδι», δήλωνε η ίδια για τον ρόλο της «Εύας» στη σειρά.

Την τηλεοπτική σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό show «Dancing On Ice» όπου κατάφερε να πάρει και την πρώτη θέση.

Έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη γνωριμία της με το τηλεοπτικό κοινό και η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι θεαματική.

Κάνοντας μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα διαπιστώσεις πως η Ιωάννα Πηλιχού έχει αλλάξει ριζικά.

Μεγάλωσε, ωρίμασε, και δημιούργησε το δικό της προσωπικό στιλ.

Δείτε πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved