Την αναγνωρίζεις; Η ομορφιά της διαχρονική! Πάει κάπου το μυαλό σου; (Photos)
Back To the Future

Την αναγνωρίζεις; Η ομορφιά της διαχρονική! Πάει κάπου το μυαλό σου; (Photos)

Ό, τι και να πει κανείς για αυτή τη γυναίκα είναι λίγο!

Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, αρχικά για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ενώ όταν ενηλικιώθηκε εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη.

Παράλληλα με την ενασχόλησή της με το modeling έκανε μαθήματα υποκριτικής και φυσικά η καταγωγή της (από Ιταλία μεριά) ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά αφού διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά.

Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της το 2006 παίζοντας σε ένα επεισόδιο της σειράς "Επτά Θανάσιμες Πεθερές". Από το 2007 μέχρι το 2008 έκανε μία έκτακτη συμμετοχή στην δραματική σειρά "Αν μ' αγαπάς" ενώ το 2010 έλαβε μέρος στην τηλεταινία "Un cane per due" που προβλήθηκε στην ιταλική τηλεόραση.

Το 2018 είχα την ευκαιρία να απολαύσουμε και τις χορευτικές της ικανότητες στο Dancing with the stars.

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, τι να πει κανείς;

Η ομορφιά της είναι αξεπέραστη και όσο περνούν τα χρόνια, εκείνη δεν χάνει τίποτα από τα λαμπερά της χαρακτηριστικά.

«Στην ηλικία των 40 έμαθα να με αγαπάω. Όπως και να ’χει πάντως, αλλάζουν πολλά μεγαλώνοντας. Όταν είσαι μικρή, δε σε νοιάζει, μπορεί να φας, μπορεί και να μη φας και να είσαι μια χαρά. Μεγαλώνοντας όμως, αν δε φας, βλέπεις την ενέργειά σου να πέφτει. Μικρή, ακόμα κι αν δε γυμνάζεσαι, δεν παθαίνει κάτι το σώμα σου. Μεγαλώνοντας, βλέπεις τις συνέπειες στο σώμα σου και παρατηρείς, για παράδειγμα, πόνους στην πλάτη. Είναι πολύ σημαντικό εμείς οι γυναίκες να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας, γιατί με τις ορμόνες μετά τα 40 διαπιστώνουμε τρομερές αλλαγές στο σώμα μας», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Δες ποια είναι στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved