Αναγνωρίζετε τον γνωστό ηθοποιό και συγγραφέα που πριν από 24 χρόνια... εμβολίαζε νεοσύλλεκτους;
Back To the Future

Αναγνωρίζετε τον γνωστό ηθοποιό και συγγραφέα που πριν από 24 χρόνια... εμβολίαζε νεοσύλλεκτους;

Μπορεί εμείς να τον γνωρίσαμε ως έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και τα τελευταία χρόνια να έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή και το ραδιόφωνο, όμως στο παρελθόν είχε άλλες... χάρες!

Όπως αποκάλυψε στα social media με παλιές του φωτογραφίες, όταν ήταν και εκείνος φαντάρος (1996) εμβολίαζε νεοσύλλεκτους φαντάρους.

Μάλιστα, δημοσιεύοντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, είχε γράψει με χιούμορ στη λεζάντα τους:

«1996: Κέντρο διαβιβάσεων Χαϊδαρίου, εκτελώντας χρέη νοσηλευτή εμβολίαζα νεοσύλλεκτους. Αγνοείται η τύχη όλων…».

Φυσικά από τότε έχουν περάσει παραπάνω από δύο δεκαετίες και ο ίδιος έχει χαράξει μία λαμπρή πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση αλλά και στον χώρο της συγγραφής. Μάλιστα, επειδή η μεγάλη αγάπη του είναι το ραδιόφωνο, είναι ένας από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της χώρας μας.

Μήπως τον αναγνωρίσατε;

Δείτε παρακάτω για ποιον πρόκειται...

Ο γνωστός καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του, εν μέσω κορονοϊού, έχει σχολιάσει σχετικά για την πανδημία:

«Θα ακουστεί υπερβολικό αν σας πω πως ήταν κάτι που περίμενα; Αν παρακολουθήσεις όλα αυτά που δημοσιεύονται σχετικά με τους φονικούς ιούς οι οποίοι έχουν πλήξει ή θα πλήξουν τον κόσμο μας, αντιλαμβάνεσαι ότι ουσιαστικά όλο αυτό ήταν κατά κάποιο τρόπο αναμενόμενο.

Θεωρώ ότι η ανθρωπότητα έχει πολλά άσχημα ακόμη να ζήσει. Πριν από 100 χρόνια, η ισπανική γρίπη σκότωσε περίπου 70 εκατομμύρια ανθρώπους. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να προετοιμαστούμε. Έχω την αίσθηση ότι η συγκεκριμένη πανδημία μας προετοιμάζει για μια επόμενη, με ενδεχομένως μεγαλύτερη θνησιμότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved