Back To the Future

Ναταλία Γερμανού: Το συγκινητικό βίντεο στο Tik Tok από διακοπές με τον μπαμπά της το 1995! (video)

Gossip-tv Team

Ξύπνησαν μνήμες για τη Ναταλία Γερμανού με το βίντεο που βρήκε και που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του Tik Tok. 

Είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια του Alpha είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα της, τον σπουδαίο συγγραφέα και δημοσιογράφο Φρέντυ Γερμανό.

Ανήμερα της γιορτής Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 21 Μαΐου του 199, πριν από 21 χρόνια, ο Φρέντυ Γερμανός έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας την ίδια και όλους όσοι τον αγάπησαν στην απόλυτη θλίψη.

Λογικό λοιπόν ήταν, όταν η Ναταλία Γερμανού "ξέθαψε" ένα βίντεο που βρήκε από διακοπές της στη Μυτιλήνη με τον πατέρα της και την τελευταία σύζυγό του Μαρία Ιωαννίδου, να θέλει να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok, απεικονίζεται η ίδια να είναι ανεβασμένη στους ώμους του μπαμπά της και να παίζουν... δίχως αύριο στην πισίνα.

Στο βίντεο διακρίνεται και η Μαρία Ιωαννίδου να απολαμβάνει μία δροσιστική βουτιά. Το βίντεο τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 1995 σε πισίνα ξενοδοχείου στην Εφταλού Λέσβου, μία περιοχή που φημίζεται για τα Ιαματικά λουτρά της.

Δείτε το επίμαχο βίντεο της Ναταλίας Γερμανού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved